Touareg, savjeti i iskustva

Touareg, savjeti i iskustva

Nikad nisam imao kontakt sa ovim autom. Kakav je za porodicne upotrebe?
Jel postoji ikakva opcija da se mogu dodati sjedista pozadi pa da bude 5+2?

Sarajevac je napisao(la):
Nikad nisam imao kontakt sa ovim autom. Kakav je za porodicne upotrebe?
Jel postoji ikakva opcija da se mogu dodati sjedista pozadi pa da bude 5+2?
malo si profulao druze temu,ovo su garaze za auta clanova,tj. kada uzmes abd. Touarega onda ga ovdje upises..moze?
pozdrav ;)

Početnik
ja ti mogu napisati sto ja znam...

Tetak mi ima Touraega V8 za americko trziste , auto ide perfektno . Udobnost znaci za jedno terensko auto je na nivou , oprema takodje na nivou , od grijaca sjedista , klime , koze , CD-a , navi-a itd.
Mislim da se sjedista ne mogu dodavati , bar kod njih ne moze....
Ima ona podesavanja ovjesa : Sport , City nesto i Mountain , po gradu ga oni inace ljeti voze na Sport i auto stvarno lezi dobro , a takodje po terenu je extra , isao sam na more sa njim ove god. auto stvarno leti , eto toliko od mene ... vozio sam se i u TDI Touraegu , ali se ne moze porediti sa V8 ;)

Uh, ako ne postoji opcija za dodatno zadnje sjediste onda mi je to problem. No nebitno, jel postoji ikakva alternativa, dodatna ugradnja, negdje, kod nekog?
Tipa da li bi recimo dodatna sjedista od Rextona pasala?
Iako cudi mi, jer imaju tamo u Touaregu pozadi nekakve šine dole, valjda one sluze, ili bi mogle sluziti da se instalira dodatno sjediste :icon_question:

Član
G2_1.6B je napisao(la):
ja ti mogu napisati sto ja znam...

Tetak mi ima Touraega V8 za americko trziste , auto ide perfektno . Udobnost znaci za jedno terensko auto je na nivou , oprema takodje na nivou , od grijaca sjedista , klime , koze , CD-a , navi-a itd.
Mislim da se sjedista ne mogu dodavati , bar kod njih ne moze....
Ima ona podesavanja ovjesa : Sport , City nesto i Mountain , po gradu ga oni inace ljeti voze na Sport i auto stvarno lezi dobro , a takodje po terenu je extra , isao sam na more sa njim ove god. auto stvarno leti , eto toliko od mene ... vozio sam se i u TDI Touraegu , ali se ne moze porediti sa V8 ;)

Touareg nije terenac, on je SUV :D
Ja sam vidio u Mercedes GLa, na pritisag gumba, sjedala se podižu iz poda... majkemi