Tibor u Splitu !

Tibor u Splitu !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
a ti si taj šta je jednom iza mene na poljudu na semaforu sta (malo smo ti se rugali ja i prijatelj jer tvoj prijo je bija kopa nos a ja kad san vidija u retrovizor puka od smija)

znan ko si, zelena jedinica sa naljon vw-club.ba

nivoST je napisao(la):
ha bilo koliko bilo svi ste pozvani, kako kome bude odgovaralo

a sta cu ja ih zovem sa sobom niko nece ima u livnu dobrih auta sredenjih samo se tesko rastat od para da naliju goriva a i imamo i dobri cura i cajke u livnu pa DODJI DA VIDIS

Član
ja san prošli tjedan bija u livnu samo sa prijateljevin punton, bija tražit siceve al nebi ih bog naša
jebat ga, kad registriran moje govno doletin gore
nije bar to problem
a to za cure i cajku san se uvjerija za novu godinu, straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaava

nivoST je napisao(la):
ja san prošli tjedan bija u livnu samo sa prijateljevin punton, bija tražit siceve al nebi ih bog naša
jebat ga, kad registriran moje govno doletin gore
nije bar to problem
a to za cure i cajku san se uvjerija za novu godinu, straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaava

hehehehehehe dodji pa se javi ja sam tu vazda znas li Balica sto vozi zutu corsu on je iz Solina tu doli

Član
a ko njega nezna " najpopularniji" limar u gradu, al ta njegova korsa, ma bez komentara
nikad neće na j*benu cestu

nivoST je napisao(la):
a ko njega nezna " najpopularniji" limar u gradu, al ta njegova korsa, ma bez komentara
nikad neće na j*benu cestu

a odem ti ja do njega frendovi smo upoznali smo se u livnu dolazio bio sa corsom ja bio nedavno sve spremno jebo te i upalio nam je radi ko sat ajme ludilo a i sredjena je boli glava

Član
je radi ona ko sat al njega digod pukne poa on to počne štalat pa tek onmda nastanu problemi, njemu se neda ništa od toga ni radit ni kemijat, on samo priča ja bi ovo ja bi ono al nikad ništa , a kako je samo auto išlo kad je motor tekj stavljen (iz calibre--> ako znaš mlakija)

nivoST je napisao(la):
je radi ona ko sat al njega digod pukne poa on to počne štalat pa tek onmda nastanu problemi, njemu se neda ništa od toga ni radit ni kemijat, on samo priča ja bi ovo ja bi ono al nikad ništa , a kako je samo auto išlo kad je motor tekj stavljen (iz calibre--> ako znaš mlakija)

jel to ona calibra bijela sa stage 3.5 ako se varam bio je prvo stavio turbo pa ga je malo zajebavala kaze tako

Član
ne bijela nego crna sa klisa, bijela je i sad turbašica al kako ljudi govore auto neide pa sad nikad je nisan uspija vidit u full gasu

nivoST je napisao(la):
ne bijela nego crna sa klisa, bijela je i sad turbašica al kako ljudi govore auto neide pa sad nikad je nisan uspija vidit u full gasu

e onda ga neznam jbg onu sam bijelu vidio i stajali pored nje ja i frend onaj ako znas voza kadeta 2.5 v6 dolazili smo ja i on doli sa njim trula visnja boja a sad bijela na njemu laze onaj da je 3.5 faza nece sa mista da krene

Član
ma split je inače takav grad, kod nas zalipiš naljepnicu i imaš 100ks više, ma ovo je k*rac od grada svak protiv svakoga a svi za svakoga, teško za skužit
isto tako kad san ja kupija drugog lupa i golfa 1 proglasili me ludin jer nesmin ja imat toliko auta, bla bla da mi tiba 10000eura za sredit ih i tako to, a dok san ima samo jednoga svi sretni i zadovoljni
kad gledaš realno netraiba ti ništa nego par prijatelja i to sve ide al jebat ga takve ni ode neš baš često nać
ako znaš braću ivanović kojima ja skidan kapu, kad je god šta tribalo tu su

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.