Tibor u Splitu !

Tibor u Splitu !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ako ima raje iz Splita da cita ovaj topic/forum, nek procita i sljedecu obavijest...

Evo samo da obavijestim, tko je iz Splita ili blize okolice, da sam sutra i prekosutra u Splitu ( dakle subota-nedelja ), pa ako tko zeli da se nadje samnom nek zovne na:

00 387 63 997 118

Nemojte mi slati PM sa pitanjima, ili u ovaj topic, jer sada gasim komp. i necu biti online do nedelje kasno navece dok se ne vratim, tako da sva naknadna pitanja nemaju smisla...

Pozdrav! ;)

Član
jebat ga, ja san kasno vidija postove, jer nisan bija u st-u, a da san bija provea bi te da vidiš neke od naših vozilica

-corado 1.8t cca 350ks
-proton 1.8 16v turbo cca 210ks
-repariranje golfa mkII editiona (komplet)
-golf mkI 1.6td navidana do 1.7bara
-moj lupo (nažalost još rastavljen)
-golf mkI 2.0 16v tvornica
-golf mkI 1.6 16v gti

itd itd, ko sljedeći krene neka me obavjesti na 00385 91 5795798

Član
moja routa u subotu: trst, rijeka, zadar, split, dubrovnik, mostar, sarajevo, tuzla, slavonski brod.. pa gdje se nadjemo hahaha

bio sam ja u nedilju i svake idem na stinice i vidio aute corado najjaci 1.8 t je al mi kaze da je samo odvio na 1.2 bar turbo

Član
turbo je sad na 1.5 bara al nije do kraja mapiran(vems struja), a taj crveni golf šta ti je na avataru je 1.6 td+ IC također navidan do bola, ide auto predobro (naravno za dizela)
ako si bija onda si mora vidit moga drugog lupa, plavi sa 8x14, prednji dio u kitu
ako nisi ne zamjeran ti,m ožda je i bolje naman se čime hvalit

heheheh

Član
najvjerovatnije da će se u splitu održat neki ka meet za nas splićane i ostale ko bude ima volje doć, pa to ja govorim vama ako koga zanima, bit će oko 7 mjeseca na poljudu
sve detaljnije jevim kad se dogovorimo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.