@Boki - Potpis za to sto si rekao. Bio sam i ja prosle godine tamo, skutera i raznih motora na sve strane ima. Dobri su vozaci i automobila, i skutera. Imaju oni dosta traka, al hajd se ti snadji, i to sve moras pratiti u sekundu kao robot. I sto je najvaznije, nisam vidio tamo nekog motoristu bez zastitne opreme, tj. kacige, jakne, rukavica i pantola... Jedan mi je pao pred ocima s motora, valjda je dao gasa previse pri skretanju, i sklizno je. Nije mu bilo nista jer je bio zasticen, samo se podigao, i nastavio voziti da ga policija ne klepi. Ne kontam kako motoristi ne misle na sebe, gdje je ta zastitna oprema koja ti glavu cuva. Skontaj kad padnes sam od sebe u krivini, ili negdje, pa makar pri maloj brzini, opet ces se poderati. A ko od vas voli kada ima zavoje i kraste po rukama ? Jednom sam i sam iznajmio skuter, pa Boze moj, nisam isao vise od 60, nit sam mogao vise, moja traka desna, svakog sam propustao. Samo mi je falilo da me jos i neka budala klepi. Na semaforima nisam ni pomislio da se provlacim na prvo mjesto, ne znam ni sam zasto, ali sam stojao iza auta u koloni, valjda zato sto sam tako navikao, jer znam koliko bi mene nerviralo da vidim nekog kako lagano ispred kolone prolazi i zauzima prvo mjesto. Valjda je ovaj dobro prosao, nedaj Boze nikome, a i sa autima divljaju pravo...