Testovi za polaganje vozackog ispita

Testovi za polaganje vozackog ispita

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
@Limpi: Hvala u svakom slucaju, evo sad tek sam ih skinuo. Ovi su vec rijeseni, a meni trebaju da ih sam kandidat rjesava:cool: Vec sam ti dao +, tako da sam ti duzan pivo za trud:cool:
Ako jos neko ima, necu se ljutiti ako postavi:D

Član
OggyBoy je napisao(la):
@Limpi: Hvala u svakom slucaju, evo sad tek sam ih skinuo. Ovi su vec rijeseni, a meni trebaju da ih sam kandidat rjesava:cool: Vec sam ti dao +, tako da sam ti duzan pivo za trud:cool:
Ako jos neko ima, necu se ljutiti ako postavi:D

imam ti ja negdje testove,zove se program Virtual Instructor 2 , dakle radi na principu KVIZA NEKOG,biras prvo kategoriju A,B,C i onda dobijes slike i pitanje i dole odgovore i samo klikas misem i na kraju vidis odgovore koji su tacni koji krivi.Dobio u autoskoli Selma na grbavici,to oni posebno napravili radi svojih ucenika i samo njima to samo daju umjesto obicnih testova tj.knjige. Pomocu ovog programa sam za 2 dana sve naucio, zavrsio test za 7 minuta i izasao sa polaganja i cekao 40 minuta dok ostali zavrse :D .Potrazit cu pa cu ul na RS ili negdje ali oko 40MB je ja mislim , plus imaju SVI znakovi posebno i objasnjenja :icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.