Testovi za polaganje vozackog ispita

Testovi za polaganje vozackog ispita

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo ovako. Trebaju mi ovi testovi, a uz to me interesuje da li se i koliko razlikuju testovi za polaganje u Republici Srpskoj, Federaciji BiH i Srbiji. Hvala unaprijed svima:cool:

Ja mislim da su svugdje isti, imas plave i zute (korice)! Po mogucnosti uzimaj zute jer su plavi puni gresaka!

Član
almir_gr je napisao(la):
Ja mislim da su svugdje isti, imas plave i zute (korice)! Po mogucnosti uzimaj zute jer su plavi puni gresaka!

Jaoo, jesam konj, zaboravih napisati da mi trebaju za racunar:D

upload cu ti ja samo dok ovo sranje od konekcije bude ponovo normala :icon_mad:

http://www20.zippyshare.com/v/75078774/file.html

eto ga , to su ti ona pitanja , ne znam trebaju li ti znakovi i onaj zakon o saobracaju ?

Član
Skinuo sam, ali sve je prazno. Ima ono kategorija, broj testa, ali nista ne mogu da otvorim jer je prazno! Nista nemam ponudjeno, ni test ni kategoriju. Trebaju mi i znakovi i zakon i prva pomoc i sve vezano za auto-skolu uopste! Hvala unaprijed.

Član
@Vernes_AMG: Sad radi. Hvala za trud. Da ti nisam vec dao plus, sad bi ga dobio:cool: Ovako cu te nekad castiti pivom:cool: Skinuo sam nekoliko sa neta, pozeljno je jos, pa ako iko ima, bio bih vam vrlo zahvalan.;)

na netu su ti vecinom stari ili neadekvatni , to su ti pitanja koja se dobiju na polaganju , ja sam to dobio umjesto knjige ;) nema na cemu drug ;)

Član
Skinuo sam i nekoliko novijih, ovaj tvoj, a treba mi jos, pa cemo da odaberemo koji su najadekvatniji:D

OggyBoy je napisao(la):
Skinuo sam i nekoliko novijih, ovaj tvoj, a treba mi jos, pa cemo da odaberemo koji su najadekvatniji:D

pa sta imas birati , ovaj sto sam ti ja poslao je u upotrebi :cool:

neces valjda ljudima uvaljivati muda za bubrege s nekim sto se ne koriste :D

Član
Pa morao bih malo prepraviti ove tvoje, zbog naziva skole:D
Ne mogu kandidatima davati tudje testove:D
Malo da preradim i to je to. Ima svakakvih na netu, ali jos nista da valja.

Član
Stavim ti ja evo na rs ove po kojima sam ja radio, 70-tak mb su...

Evo ih:
http://rapidshare.com/files/335684177/testovi.rar.html

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.