allroad Super Moderator 21.11.2009 #17 joj brate ima jos par clipova kad iz ove puske pucaju 6 minuta traju pa ono staklo par puta razbiju ma to su sokovi brale :lol::lol::lol::lol:
joj brate ima jos par clipova kad iz ove puske pucaju 6 minuta traju pa ono staklo par puta razbiju ma to su sokovi brale :lol::lol::lol::lol:
BMW-GTI Član 22.11.2009 #19 Na ovom forumu sam pogledao gomilu klipova sa crazy arab-ima...Ti ljudi nisu normalni sta im sve ne padne na pamet...:lol::lol::lol:
Na ovom forumu sam pogledao gomilu klipova sa crazy arab-ima...Ti ljudi nisu normalni sta im sve ne padne na pamet...:lol::lol::lol:
dewillrock Član 22.11.2009 #20 vladica85 je napisao(la): joj oplakah:lol::lol::lol: najaci su arapi,baca ih na pod :lol: Kliknite za proširenje... i meni su arapi kriticni ko da su od papira,ma siba ih na sve strane hahaha:lol::lol:
vladica85 je napisao(la): joj oplakah:lol::lol::lol: najaci su arapi,baca ih na pod :lol: Kliknite za proširenje... i meni su arapi kriticni ko da su od papira,ma siba ih na sve strane hahaha:lol::lol:
pioneer_09 Administrator 22.11.2009 #21 ibizasa je napisao(la): jos samo da je ubace u counter strike :icon_twisted: Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol:
ibizasa je napisao(la): jos samo da je ubace u counter strike :icon_twisted: Kliknite za proširenje... :lol::lol::lol::lol:
Simunovic Sladjan Član 22.11.2009 #22 Ovo je exstra ili je ispala puska ili onaj ko puca nije ostao na nogama. :lol::lol::lol: