emirEX_sa Član 12.02.2007 #20 ovo ba nije tacno svaki put ti prikaze sve vecu i vecu vrijednost. Prvi mi je bio 133 da bi mi iz treceg puta pokazao 1024kbps. nidje veze
ovo ba nije tacno svaki put ti prikaze sve vecu i vecu vrijednost. Prvi mi je bio 133 da bi mi iz treceg puta pokazao 1024kbps. nidje veze
Fele Putovanja.ba Administrator 12.02.2007 #21 Pa istreniras ga, to ti je trening. Ma fora da privuces sto vise raje. pogledaj koji si ti poredu koji je to uradio i kolko puta.
Pa istreniras ga, to ti je trening. Ma fora da privuces sto vise raje. pogledaj koji si ti poredu koji je to uradio i kolko puta.
arc0 Član 13.02.2007 #23 jojo je napisao(la): dobar mi internet Kliknite za proširenje... dobar samo velik je ping )
Sale Član 22.02.2007 #25 vise puta sam provjerio i uvjek je tu negdje isto jbg ni gore ni dole a i djeluje mi tacno kablovski internet je kod mene.pici ko zmaj
vise puta sam provjerio i uvjek je tu negdje isto jbg ni gore ni dole a i djeluje mi tacno kablovski internet je kod mene.pici ko zmaj