Teretane u Sarajevu

Teretane u Sarajevu

Član
RE: Teretane na Ilidzi

zna li neko info kakva je na ilidzi teretana, kod zeljeznice kod mosta kad se ide od ilidze prema obi-ju... :icon_question:

serialgf je napisao(la):

imat cu te u obziru, samo mi je malo daleko posto necu imati auto stalno..ali ugl razmislit cu jos..samo pitanje da li imaju trake za trcanje ?? :D

Član

Moze neko preporuciti teretanu od M.dvora do Ch.vile, osim Importane-a (koji je preskup) i onog Sport Life-a na zeljeznickoj stanici (sto prokisnjava) ?

Član

DiAbLo je napisao(la):
Moze neko preporuciti teretanu od M.dvora do Ch.vile, osim Importane-a (koji je preskup) i onog Sport Life-a na zeljeznickoj stanici (sto prokisnjava) ?

kazu da je importane najbolji ,a kolika je clanarina gore ???? Imas neku teretanu iza Zeke tamo na cvili kod dzamije imas iza bosmala neku imas univerzal .Radije plati 10 km vise i treniraj ko covjek.

Član
Teretane na Ilidzi

Importanne 60Km, univerzal mi je ispred zgrade al brate ono nije teretana, znaci 10 sprava u atomskom sklonistu koje su zahrdjale haman i plus vlaga se po meni ne moze nazvati teretana. A to iza zeke je navodno forma, moracu otici da vidim kako je.

Član

ako ti nije daleko imas Progym teretana na Kosevu radno vrijeme 00-24 znaci nema izgovora tipa nisam stigao na trening :D a clanarina je 50KM

Član

i od mene glas za progym, ja sam pocetnik sto se tice teretane, treniram 4-5 mjeseci, al ova teretana je stvarno super. znaci kad god dodjes mozes trenirat, raja je super, ima i kafic u sklopu teretane, moze se poslije ili prije treninga popit sok, kafa, a boga mi i neki suplement :icon_biggrin: i tako to.

Član

teretana ima svoj parking znaci ne brines se hocel ti auto neko ogrebati, onda sva raja je normalna nema likova koji ce ti se nesta kur..ti, necu reci da nema jakih ljudi ali svi su ljubazni i osoblje je OK

Vidio sam naslov nisam citao dalje da li neko trazi ili samo da se informise gdje koja ima , ja predlazem BOSMAN teretanu za dobro druzenje i kvalitetan trening , teretana se nalazi kod bosmala odma pored hudinija ali sa druge strane znaci iza zgrade u kojoj su hudini , u2 samo s ledja , crvena vrata ;)