TEMPOMAT ??!!

TEMPOMAT ??!!

Član
evo palo mi nesto na pamet :) naime, mozda je jos neko razmisljao o ovome, ali evo mene bas zanima pa cu da otvorim temu.

Interesuje me da li je moguce ugraditi tempomat na auta koja ga nemaju :) primjer moj crx :)

Ako je neko nasao nesto na internetu ili zna, neka podjeli sa nama

;)

Član
Na novijim autima konkretno seati 2000+ god se ugradjuje veoma lako , treba rucica nova i josh neki djavo , raja narucuje sa ebaya i dodje tempomat oko 70-80€.

Član
pa da, mogao bih ja to za ocrtaviu lako... ali me interesuje za mog crx-a...jer cesto putujem, a i ne planiram ga mjenjati, pa me interesuje da li je moguce...

BHT Ovisnik
trebalo bi moci,prijatelj mi je imao na golfu 2,al je izvađen,uglavnom radio je

Član
Bas zanimljivo. Jel' zna neko za sta sluzi dugme na vrhu lijeve rucice kod Peugeot-a 206? Tu su zmigavci, maglenke, svjetla, ali na vrhu je dugme, a do sad nisam primjetio da sluzi necemu. Moze li se na njega povezati nekako tempomat:icon_question:

Član
OggyBoy je napisao(la):
Bas zanimljivo. Jel' zna neko za sta sluzi dugme na vrhu lijeve rucice kod Peugeot-a 206? Tu su zmigavci, maglenke, svjetla, ali na vrhu je dugme, a do sad nisam primjetio da sluzi necemu. Moze li se na njega povezati nekako tempomat:icon_question:

to je za prebacivanje potrosnje, predjenih kilometara...itd...itd...na bord computeru...

CoL3-99 je napisao(la):
trebalo bi moci,prijatelj mi je imao na golfu 2,al je izvađen,uglavnom radio je

da li bi mogao saznati gdje se moze ugraditi, koga zvati, broj telefona...bilo sta?

BHT Ovisnik
neznam,to je jos ugrađeno u njemackoj kad je uveo auto davno,pa mu se nesto bilo pokvarilo i izvadio

Član
OggyBoy je napisao(la):
Nije, druze, to je na desnoj rucici. Pa imas istog, valjda znas.

pa da, znam da ima ona za prebacivanje muzike, tj kao daljinski, to je sa desne strane kod mene... sa lijeve ne znam, prodao sam ja svog

Član
SašaCRX je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):
Nije, druze, to je na desnoj rucici. Pa imas istog, valjda znas.

pa da, znam da ima ona za prebacivanje muzike, tj kao daljinski, to je sa desne strane kod mene... sa lijeve ne znam, prodao sam ja svog

E, ovako.
Sa lijeve strane su ti zmigavci, svjetla, maglenke i ta na vrhu koja ne sluzi nicemu.
Sa desne strane je ista rucica za bord comp., prednje i zadnje brisace.
Ispod te sa desne strane je ta rucica za muziku.

Član
OggyBoy je napisao(la):

Tu je meni sirena,života mi:lol::lol:

Član
ne znam sta je onda, ja sam u svoju 206-ticu usao par puta, vozao i cao :) tako da ne pamtim sta je to...

nego, :icon_exclaim: :icon_smile:

Član
trebas imati el pedalu gasa,tak navode ovi sto prodaju orginalne rucice sa tempomatom za vag vozila,kod mene nema pa sam kontao ugraditi 70-80 eur kao sto neko rece.
a postaviti na auto starije,ima mnogo posla,moras neki motoric instalirati koji ce davati gas ,valjda to tak funkcionise