Tema za razna pitanja :D

Tema za razna pitanja :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
GTI FAN je napisao(la):
Sarajlic je napisao(la):
@ GTI fan:rupa crne boje :D:D:D

Sad ozb,ako nekom od ovih poznavaoca nije problem mene bi interesovalo sta se desi npr kada bi mi rutbina bila stalno "otvorena" tj onaj vakum na njoj kad bi bio stalno podignut.Da li bi sta skodilo motoru ili :icon_question:

hvala
Sarajlic hvala na odgovoru,a glede tvog pitanja ja mislim da bi ti motor odmah eksplodirao jer bi previse zraka uslo i stvorila bi se prevelika kompresija :icon_biggrin:

Hvala na odg ;)

Početnik
novi off mescini da slijedi LOCK..Zasto mi neodobre kredit bez ziranata.??hvala na odg

Član
BMW 316i 90god je napisao(la):
Zasto na kilometar satu uvijek je vise gravirano nego sto auto moze da ide ? :icon_rolleyes:
To kad ides druze po auto putu 200 i dojdes mu do blokade znas onaj zvuk rr rr rr rr i onda sljedi malo nizbrda i navuces na 250 i onda to uslikas i mozes reci da si ga navukao 250;)
Nebi bilo zanimljivo da pise 200 pa onda dojdes opet do nule sa kazaljkom:lol::lol::icon_evil:

Član
Lija je napisao(la):
novi off mescini da slijedi LOCK..Zasto mi neodobre kredit bez ziranata.??hvala na odg

odes u raiffaisen banku i moze bez ziranata, uz zivotno osiguranje :p naravno, ako ispunjavas uslove za kredit :p hehehe

tema nidje veze, iako si mi komsija :lol:

Član
A bila bi kako treba da nema off-a i da ne pitaju gluposti o porodicnim problemima:D vec o autima :icon_smile:

Član
nebi bila kako treba, jer bi "rusvaj" pravi bio. nebi se znalo gdje ko sta pita, gdje je ciji odgovor. neuredno i sl...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.