GTI FAN je napisao(la):Sarajlic hvala na odgovoru,a glede tvog pitanja ja mislim da bi ti motor odmah eksplodirao jer bi previse zraka uslo i stvorila bi se prevelika kompresija :icon_biggrin:Sarajlic je napisao(la):@ GTI fan:rupa crne boje
Sad ozb,ako nekom od ovih poznavaoca nije problem mene bi interesovalo sta se desi npr kada bi mi rutbina bila stalno "otvorena" tj onaj vakum na njoj kad bi bio stalno podignut.Da li bi sta skodilo motoru ili :icon_question:
hvala
Jer si vec zirant nekome ko je u c kategoriji.Prezaduzen si.Lija je napisao(la):novi off mescini da slijedi LOCK..Zasto mi neodobre kredit bez ziranata.??hvala na odg
To kad ides druze po auto putu 200 i dojdes mu do blokade znas onaj zvuk rr rr rr rr i onda sljedi malo nizbrda i navuces na 250 i onda to uslikas i mozes reci da si ga navukao 250BMW 316i 90god je napisao(la):Zasto na kilometar satu uvijek je vise gravirano nego sto auto moze da ide ? :icon_rolleyes:
Lija je napisao(la):novi off mescini da slijedi LOCK..Zasto mi neodobre kredit bez ziranata.??hvala na odg
Zato jer su ti cestice iz guz.ce usle u nos a zatim i u pluca :lol:zAaKy je napisao(la):A zašto smrdi kad pr'nemo
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
GTI FAN je napisao(la):Zato jer su ti cestice iz guz.ce usle u nos a zatim i u pluca :lol:zAaKy je napisao(la):A zašto smrdi kad pr'nemo
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: