Tema za razna pitanja :D

Tema za razna pitanja :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Mislim da bi bilo dobro da postoji ovakva tema u kojoj mozete nesto pitati sto vas zanima nego da stalno otvaramo nove teme za neke sitnice :icon_question:

Npr eo mene zanima sta znace ova slova na registarskim tablicama kod nas ?

Član
ne znace nista, samo su izabrana slova koja se isto pisu i na latinici i na cirilici, bar je tako bilo na proslim :D

Član
mene recimo zanima što su neke rotacije kod policije obje plave, a neke su crveno-plave??:icon_smile::icon_smile:

BHT Ovisnik
mene zanima,kako sam nakon jette presao na volva,ima opreme i to,nikada nisam cackao,svirena mi ima slab kontakt,moram je dobro uprijeti da svira,ako je skidao kao u normalnog starijeg auta jel mi moze airbag se poremetiti il sl. ?

Član
cole za onaj broj sto sam ti obecao, moram te razocarat, covjek koji je dovlacio dijelove rodjaku ne radi to vise, al vidio sam na piku ima neki
:D:icon_exclaim:

Član
Zasto na kilometar satu uvijek je vise gravirano nego sto auto moze da ide ? :icon_rolleyes:

ammel je napisao(la):
mene recimo zanima što su neke rotacije kod policije obje plave, a neke su crveno-plave??:icon_smile::icon_smile:

Ja koliko znam samo plave rotacije su oni prasinari mozda nizi cin i sl a sarenke te mogu vise zajebavat :lol: ja kad vidim plavusene kurcim se crvenim ne smijem :cool:

Član
BMW 316i 90god je napisao(la):
Zasto na kilometar satu uvijek je vise gravirano nego sto auto moze da ide ? :icon_rolleyes:
Zato jer je ostavljeno mjesta za tuning motora i za laganje.Ko ce uzeti novo auto ako nemoze dvjesta ko od sale a vecina ih nemoze.

Početnik
@ GTI fan:rupa crne boje :D:D:D

Sad ozb,ako nekom od ovih poznavaoca nije problem mene bi interesovalo sta se desi npr kada bi mi rutbina bila stalno "otvorena" tj onaj vakum na njoj kad bi bio stalno podignut.Da li bi sta skodilo motoru ili :icon_question:

hvala

Član
Sarajlic je napisao(la):
@ GTI fan:rupa crne boje :D:D:D

Sad ozb,ako nekom od ovih poznavaoca nije problem mene bi interesovalo sta se desi npr kada bi mi rutbina bila stalno "otvorena" tj onaj vakum na njoj kad bi bio stalno podignut.Da li bi sta skodilo motoru ili :icon_question:

hvala
Sarajlic hvala na odgovoru,a glede tvog pitanja ja mislim da bi ti motor odmah eksplodirao jer bi previse zraka uslo i stvorila bi se prevelika kompresija :icon_biggrin:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.