Član
A20DTH je napisao(la):Podstaknut temom o sudaru Volva i Golfa ponovo pokrecem temu o tehnickim pregledima u BiH, koji prvenstveno sluze tome da samo uzimaju pare.
Navodim svoj slucaj za primjer kako funkcionisu tehnicki pregledi:
Svjesno sam na tehnicki odvezao auto koje je za mene bilo tehnicki neispravno i rekao ljudima dobro prekontrolisite sve i kazite mi ako nesto nije ispravno da to odem zamijeniti pa cu ponovo dovesti auto da regularno prodje tehnicki. (na autu su bile nesipravne kugle koje su lupale i na najmanju neravninu na putu, i prve plocice su dosle skoro do zeljeza - znaci kocenje na minimumu) --- Da napomenem da npr. u Austriji tehnicki pregled na OAMTC-u traje oko 1,5h i mogu te vratiti i zbog losih brisaca.---
Zamislite, za 15 min me zovu kaze sve OK super, divno, krasno dodji da platis i vozi kola:icon_confused:
E takvi su svi bez izuzetka. Ako nekoga vrate, gube musteriju zato tehnicki prolazi sve i svasta.
Ko je odgovoran za takvo stanje?
Mozemo li mi vozaci ikako reagovati i poboljsati trenutnu situaciju za sveopsti boljitak?
al ti si ono ipak za svaki slucaj odma posle tehnickog stavio sve OEM, u ovlastenoms ervisu sa racunom i garancijom.... i jos jednom otisao to proveriti na TP da li je sve OK?