Ne znam vjeruj...to je i bilo u strojoradu, onako čovjek malo od oka pogledao ispod kakvo je stanje, haubu otvorio, točkove gledali takođe i ništa nisu rekli što točak lupa, i još nekih x stvari koje sam ja nabrojala da se trebaju uraditi :icon_confused:emirEX_sa je napisao(la):djavolica je napisao(la):Joj kakav naš tehnički!I kad mu mimo platiš neće pregledati auto kako treba a kamoli za registraciju...kad sam Audija prodavala odvezli ga na tehnički momak da provjeri kakvo je stanje jer je tražio tako, onaj mu nije nabrojao ni 2 od onih stvari koje sam ja spomenula da mora uraditi a ja čitavu listu napravila toliko o našim pregledima...I da i to, takođe-po njima moje auto je zlatne boje, a oni nemaju tu na spisku da uvedu u podatke
mora da si vozila u neku rupu od tehnickog pregleda. otidji u strojorad, centrotrans ili ovaj novootvoreni agramov tehnicki, ma i ima da ti ga protresu do zadnjeg sarafa. ja idem u centrotrans na stupu ma ljudi mi sve pregledali cak i brojeve sasije i motora i boju ispod tepiha i kodove boje i broj vrata i boju stakala. ma sve zivo ne znam ni sam sta su sve gledali. ima listing od dvije strane sta se sve pregleda. ako ko planira raditi tehnicki a da to valja nek ode kod njih i nece se pokajat (naravno ako misli da mu je auto ispravno).