tehnicki pregled

tehnicki pregled

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eto od iduce godine necemo moci registrovati auto osim ako "stvarno" ne odemo na tehnicki pregled...a da bi dokazali da smo bili...moracemo se "slikati" na tehnickom ::D:D:D

neka tako i treba...pogotovu ova auta starija o 20 god... tu spada i moj kašljo...al hvala bogu fercera sve OK i ja ne izbjegajem tehnicki pregled...al ima autica koji stvarno ne zasluzuju biti registrovani :D

Član
tako su pricali i prije par godina, pa opet isto...valjda ce stvarno jednom stupit to na snagu...

Član
citao sam danas na teletekstu.. bas bi volio da to bude da se ona sranja od auta sklone sa ceste.. prvi primjer moj komsija,a majko mila kakvog pasata voza:icon_cry:

Početnik
Kod nas vec postavljene kamere na tehnickim...nikad mi nije bio problem ici na tehnicki, drzim ispravno auto zbog sebe ne zbog tehnickog..al mi pun k.... ovih sto rade kod nas na tehnickim, stalno mi vracaju musterije nazad i svaki od njih kaze da su mu rekli da ne valjaju krajnice i zadnji desni lose koci :icon_confused: valjda samo za to i znaju..a primjera radi ne mogu ti otkriti jeli ti lezaj otisao, zbog kojeg ti vrlo lako spadne tocak..

Član
to kod nas nikad nece zazivjeti iako bi ja volio da to sve bude po PS ja ih moram moliti da mi pregledaju auto da vidim jel sve OK a ekipa dodje samo sa papirima das 20 marki za kave i regovan

Joj kakav naš tehnički!I kad mu mimo platiš neće pregledati auto kako treba a kamoli za registraciju...kad sam Audija prodavala odvezli ga na tehnički momak da provjeri kakvo je stanje jer je tražio tako, onaj mu nije nabrojao ni 2 od onih stvari koje sam ja spomenula da mora uraditi a ja čitavu listu napravila :D toliko o našim pregledima...I da i to, takođe-po njima moje auto je zlatne boje, a oni nemaju tu na spisku da uvedu u podatke :D

Član
djavolica je napisao(la):
Joj kakav naš tehnički!I kad mu mimo platiš neće pregledati auto kako treba a kamoli za registraciju...kad sam Audija prodavala odvezli ga na tehnički momak da provjeri kakvo je stanje jer je tražio tako, onaj mu nije nabrojao ni 2 od onih stvari koje sam ja spomenula da mora uraditi a ja čitavu listu napravila :D toliko o našim pregledima...I da i to, takođe-po njima moje auto je zlatne boje, a oni nemaju tu na spisku da uvedu u podatke :D

mora da si vozila u neku rupu od tehnickog pregleda. otidji u strojorad, centrotrans ili ovaj novootvoreni agramov tehnicki, ma i ima da ti ga protresu do zadnjeg sarafa. ja idem u centrotrans na stupu ma ljudi mi sve pregledali cak i brojeve sasije i motora i boju ispod tepiha i kodove boje i broj vrata i boju stakala. ma sve zivo ne znam ni sam sta su sve gledali. ima listing od dvije strane sta se sve pregleda. ako ko planira raditi tehnicki a da to valja nek ode kod njih i nece se pokajat (naravno ako misli da mu je auto ispravno).

Član
sve je to jedno te isto govno das pare i regovan si npr. ja kad sam registrirao svoj bmw cabrio napisali mi u papire da je coupe i isto tako jos jednom frendu sa kockom ,za golf1 cabrio isto i za golf 3 takodjer a liku sta vozi e36 cabrio za oblik sasije pise ŠPORTSKA i kao nemaju u programu cabriolet i usto kod mene je bmw crna metalic 99 koje kilo kosta vise od 300KM on mi napise obicna crna u papire ganjao ih deset puta da mi to promjene kao NETREBA TO SVEJEDNO JE a sve to u glavnom tehnickom od euroherca ovde u njihovoj centrali

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.