Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
OK ,,,Hvala,,,,a gdje se mogu uzet Pioneer 306 ili 307 novi,,,,vidio ja u gradaccu 307 ,130 KM,a magnet je velik ko da ima 10 watt,,,nema ni zastite,,neki kinez ba...
Takodjer iz Gracanice dok se Budo nakani da to pogleda kupit ces i auto novo hahahah
Ajde ako uhvatim vremena sutra sam u marketu te dobijes informaciju
cuj 700km :icon_smile: ... to mora da je onaj veeeeeeliki :lol: ... druze de vec ako budes sutra tam poslikaj nam koji veliki woofer da malo parimo oci :icon_smile: ...
Ovako uhvatio sam vremena poslije posla i odletio sam do Fisa i tamo trenutno nemas woofera !
U tehnomarket sam takodjer isao,nisam slikao ali ovako imas dva kao mala woofercica...nista posebno,i imas jednu 15" , izlazne snage 1500w,nazivna snaga 450w (ili ide obicno V hehe nebitno) i cijena mu je 219.00KM Pioneer
pioneer 308 je 140-150 km u fis-u,kupovao drug skoro,ako ga nemaju trenutno naruci dobar zvucnik za te pare ili imas alpine type e u caraudi-u 165km......
http://www.caraudio.ba/components/com_virtuemart/shop_image/product/d74603990b29e6306b44a0c3b79710e8.jpg