Techomarket Gracanica ?

Techomarket Gracanica ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Imal ko iz Gracanice ili okoline gracanice,,,,da zna kakvih ima,,ili imal uopste woofera u technomarketu,,i kakve su cijene,?

Član
ako se ne varam kod njih ima samo lg oprema od autoakustike ... ako je tako, onda woofera nemaju nikako ...

Član
OK ,,,Hvala,,,,a gdje se mogu uzet Pioneer 306 ili 307 novi,,,,vidio ja u gradaccu 307 ,130 KM,a magnet je velik ko da ima 10 watt,,,nema ni zastite,,neki kinez ba...

Član
prijatelju ja sam iz Gracanice

ima woofera

provjerim ti cim prije sta imaju na lageru pa ti javim

sjecam se da ima jedan ogroman 700km Pioneer

Član
Takodjer iz Gracanice ;) dok se Budo nakani da to pogleda kupit ces i auto novo hahahah :)
Ajde ako uhvatim vremena sutra sam u marketu te dobijes informaciju ;)

LP

Član
cuj 700km :icon_smile: ... to mora da je onaj veeeeeeliki :lol: ... druze de vec ako budes sutra tam poslikaj nam koji veliki woofer da malo parimo oci :icon_smile: ...

Član
Onaj techno market u Tuzli ima blaupunktove, sony i kenwood woofere trebalo bi i tamo da ima nesto od toga ....:icon_rolleyes:

Član
Hajde odletim najvjerovatnije sutra (nemojte zamjerit ako ne stignem poslije posla) pa ako se nebudu bunili uposleni i slikat cemo da parimo oci :D

Član
Ovako uhvatio sam vremena poslije posla i odletio sam do Fisa i tamo trenutno nemas woofera !
U tehnomarket sam takodjer isao,nisam slikao ali ovako imas dva kao mala woofercica...nista posebno,i imas jednu 15" , izlazne snage 1500w,nazivna snaga 450w (ili ide obicno V hehe nebitno) i cijena mu je 219.00KM Pioneer :)

Nadam se da sam pomogao !?
LP

Član
pioneer 308 je 140-150 km u fis-u,kupovao drug skoro,ako ga nemaju trenutno naruci :cool: dobar zvucnik za te pare ;) ili imas alpine type e u caraudi-u 165km......
http://www.caraudio.ba/components/com_virtuemart/shop_image/product/d74603990b29e6306b44a0c3b79710e8.jpg

Član
Bolje hifonics kupi u caraudiu nego alpine jaci je i ljepse izgleda a i jaftini :cool:;)

Imas eno i kod onog akshama u oglasima prodaje hifonics woofer ....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.