TDi dim ?

TDi dim ?

Član
Mozda je glupo pitanje,,ali moram pitat,, imam Golf 4 TDi 74Kw PD,,napravio sam elektricnu klapnu,,i sad hocu skinuti kat,,al zasad mi necadi nit na loncu nit na klapni kad je otvorim,,a ja bi da cadi,,dali ce caditi kad skinem kat,,ili kad uradim chip ili sta kako vec ????
 
Legend
Banujte ovog momka s plavim ratkapama... Momci ozbiljno zele da pomognu a on se sprda... :icon_mad:

p.s.
Dimit ce on, samo loz ulje naspi i to je to... :cool:
 
Član
E jesi mu i ti nesto pametno rekao pa se razlikujes od nas prethodnih sto smo komentirali :icon_rolleyes:

Logicno je da ce skidanjem katalizatora vise dimiti, al ne vidim svrhu toga da auto dimi , pa svi da misle kako je neispravno :icon_rolleyes: Klapnom si dobio promjenu zvuka, sta ce ti i dim :icon_eek:

Sjecal se ko onog lika kad je pitao kak na vectri da napravi plav dim da bude :icon_question::D
 
Član
kada remapiraš dimit će ti i gotovo... u mene je PD na ložu i ne dimi više nego na "normalno gorivo"..
 
Član
ja sam samo postavio pitanje,,jer mi je fora kad bukne dim,,a vi sto bezveze pisete po forumu i jebete svijet ko vas jebe,, 80% vas nema ni polozeno ,,a kamoli svoje auto,,ili vozate tatino auto i kurcite se,, pa onda ovdje pametujete i prosipate neke komentare,, ovaj forum postaje sve gori i gori,,,gdje nemozes postaviti pitanje da te odma neko nepocne ismijavat,, hvala svima na vako korisnim odgovorima :icon_mad:
 
Član
Još malo pa moramo svi biti vrhunski mehaničari da bi mogli koristiti bhtuning, čovjek pita ko zna nek odgovori da zna ne bi pitao već bi to i napravio njegov ćejf.Ako je nekoga stid ovakvih i sličnih pitanja nek se logOUT doživotno.
Pozdrav;)
 
Član
Ja prije imao jednog fiata otisla mu bos pumpa ide 60 al cadi ne normalno gust dim dizel bio krenem uzbrdo samo vidis raja se odmice od tebe usmrdio dizel:D skines katalizator i kazes nekom garaza majstoru da ga nasvira da ide kao audi 3.o to je najbolje i najjeftinije mozda kojih 50e raspitas se od raje ko to cipuje.
Ja recimo kad vidim cadjaru odma to obidjem da mi ne smrdi usis druga opcija prodaj to auto i kupi od mog kolege u njeg cadi vec duze vrijeme sav branik crn a dobro ide novije je auto;)
 
Član
Skidanjem katalizatora neces postic da "čadi" . Mozes postic nekom ludom mapom i kad to postignes moraces skinut kat jer ce se zacepit za kratko vrijeme ! :)
 
Član
smokerk.jpg

Jel ovo poenta?Samo kucaj u obrtaje,dok se nesto ne pokvari :icon_biggrin:
 
Član
Treba samo chipovati kod nekog ko to ne zna raditi i biće dima vjerovatno :D

@Igy
ma Cruel za'ebava narod, kao vozi se golf diz'l a ne dimi... :D
 
Top