Tastatura i mish tuning opet neka fiks ideja

Tastatura i mish tuning opet neka fiks ideja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

IGY

Član
trizex je napisao(la):
pa ne znam bas, ja znam za par zanimljivih desavanja, ukljucujuci mene samog, samo sto raja ne posta....

isti sam ti takav
ibiza napreduje, samo mi se ne da stavljati na forum, jer kako sam kazes zanimljivije su te druge teme od nekih proekata jjbg

Član
potpuno vas razumijem..ja bi cjenio kada bi sve postavljali ono sto rade..valjda bi se forum preokreno na dobro..jer ovako forum ode u propast..i treba sve ove glupe teme pobrisat...jer nema se vise sta pogledat na forumu..sve staro od prije 3-4 mjeseca

Član
Moje misljenje , da je ovaj forum upjesan tj. ima dosta registrovanih clanova kao i aktivnih , iz razloga sto je raznovrstan i sto ima da se nade sve i svasta , pocev od napucanih auta pa do napucanih miseva i tastatura . . . .

Član
E Igy, otvori lepo temu za sve sto se tice ovih kucista i sta god treba, nek pitaju u toj temi i molim lepo...I ja sad moram malo da idem OFF, ali eto, sad nije sezona auta i osim onih tema o F1, oldshool vw-ima i one limitirane legende, nema sta ni da se pogleda...I ljudi jednostavno neznaju sta da rade sad, pa eto hoce malo da se igraju sa racunarima :D Nije sezona jednostavno, ni na ostalim forumima a barem 30% tema je kopi/pejst....Eto, morao sam ovo da napisem...:123:

Član
kako mislis nije sezona auta, pa sad se najvise i radi....kad vecini onih koji "tuniraju" auta stoje preko zime u garazi....

Član
slazem se da je forum raznovrstan..a opet najvise oko auta..i zato ga ljudi vole..al ima oni koji pretjeraju..ja iskreno ..kad je proljece ljeto..uvjek cackam oko auta motora bicikla..sad je hladno pa nemam volje jer je hladno..i zato uzmem ovo..kad nemam sta..a volim da podjelim sa vama..al opet ni ova tema nije nesto..al one preglupe teme treba iskljucit skroz..

IGY

Član
bilo je dobrih proekata na forumu no drugi pocnu pljuvati po tudzem radu i nema ih vise
primjer
tepsija, odlican proekat kao i auto, no pojedinic zaseru komentarima svakakvim
pa repin golf iz mostara isto tako
i jos dosta auta je bilo prikazano no ljudi nece vise ni da pisu ni stavljaju slike, sto :icon_question:
pa lako, jer pojedinci popljuju njihov rad
opet jedan primjer od juce
clan novi error xp je poceo da ismijava ficu "paklena narandza" znaci auto koje je napravljenoi prije par godina i bio na vecim SR-ovima i sl. javi se neko i pocne se smijati kao ne vjeruje bla bla,
takvi nam clanovi ne trebaju zar ne

Član
slazem se ..takvi nam netrebaju..nekazem da sam ja neki velk clan..al sam dosta ovde..i smatram se nekim clanom ...a naravno ja prezirem ove koji pljuju po tudjim autima..a najvise oni koji nemaju ni auto ..pa pocnu nesto prdit po tudjem autu..a oni nemaju ni bicikla...meni je iskreno zao ..ovih clanova sto su prestali pisat sta rade na autu..ja nikad nisam pljuvao po necijem autu..i samo nek rade ...ja sam samo jednom banovan..zbog gluposti ..sto sam piso da me je m.rket zvao da stave na nekakvu stranicu ..da vidim oce li drugi sta rec

187

Član
ma buraz nemoras se raspravljat i nesta govorit samo skontaj nije ovo pctuning.... ovdje se radi o autima i gotovo nema diskusije ;)

Član
evo ovakve je nevolim..sta ti tu imas pametovat..dodjes malo na forum pa pametujes..uostalom necu da se raspravlajm..imaju moderatori i admin.... oni ce rjesit ovaj problem zbog ovakvi tema..

Član
Jao onaj manijak, ja bre nikad nisam bio ni na jednom SR-u a opet znam vecinu tih auta i ko ih je sredio...Il onaj doso decko prijavio se, i u Predstavljanje kaze tipa: E pozz jel ima neko linkove od Euro Truck Simulatora ???
Ma ima nas raznih...ali ima i super ekipe na forumu zbog koga sam ovde redovno...ae brisi ovaj spam xD

187

Član
nista ti ja ne pametujem nego ti fino kazem al to sto si ti nedokazan nije moj problem;)... a to jesam li ja malo na forumu il nisam nije tvoj problem, dovoljno je to sto sam u toku desavanja ;)

Član
ima dosta ljudi koji se tu registruju iz ko zna kojih razloga,eto bas taj sto ste ga naveli,taj sto je trazio euro truck simulator,njega je trebalo odma banovat,za stalno,,,to je moje misljenje,koje ne mora biti ispravno,slazem se sa BMW-GTI,ni ja nisam nazalost bio ni na jednom SR-u a znam vecinu auta,i ko ih je sredio,pratio sam projekte,za malo vremena,pratio gledao,nisam pljuvao ni po cijem projektu,bez obzira svidjalo mi se ili ne,po mom misljenju takvi ljudi su suvisni ovdje,sve treba po kratkom postupku;);)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.