Tastatura i mish tuning opet neka fiks ideja

Tastatura i mish tuning opet neka fiks ideja

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ej drustvo evo meni opet dosla neka fiks ideja ...posto me nesto pocela zezat tipka space ...pa da to usput malo i ocistim..htio bi sebi slozit ledice untutra ..tastatura je bezicna. isto bi mis htio popavit zeza me kabal za punjenje mis-a ..posto njega drzim ukljucnog ...al to manje vise....htio bi isto promjenit onu diodu unutra.. iz crvene da napravim plavu..suta bi to ja kemijo ;)

IGY

Član
joj fakat nemoj se ljutiti
pa na sta nam je forum spao da napucavamo tastature, miseve, kompljutere
ljudi shvatite vec jednom da je ovo auto forum....

Član
znam ...al vidim da svi svasta stavljate ..pa i ja cu..iskreno da kazem..forum je postao prazan ..kakav je prije bio..kad sam se ja tek registrovo ..prije jedno godinu dana.. bio je preedobar..a sad se svi pomalo rasipaju..jer danas svaki klinjo ima svoj forum..i ja sam na dosta foruma uclanjen..al ostajem vjeran ovom jer je najbolji..i ljudi uvjek pomazu

Član
pa ja sam striktno postavio..jer vidim da svi bas ama bas sve postavljaju u off topic.. npr ona tema "htio >> htjeo" ..e to je stvarno..ja bi bio presretan kad bi se vratio stari sjaj foruma

Član
eto tako su mene druze neki dan napali kako ja dajem glupe odgovore i tako to,,pa zar je moguce dati normalan odgovor na losu temu,al et,,a sto se tebe tice rekao sam ti ja neki dan,vala bas imas fiks ideja,lud si do bola;);)

Član
:lol::lol: drug nisi jedini..stalno mi frcaju takve ideje..al stvarno ovi moderatori nek se ne ljute..zbog ovi tema..kad su ovi sto su postavljali glupe teme otisli ..i sad na nas ..ja nekazem da sam neki vrjedan i poznat clan.. al sam clan skoro 2 god..

IGY

Član
Taaky je napisao(la):
pa ja sam striktno postavio..jer vidim da svi bas ama bas sve postavljaju u off topic.. npr ona tema "htio >> htjeo" ..e to je stvarno..ja bi bio presretan kad bi se vratio stari sjaj foruma

i ta tema mi je glupost
pa jel to treba jednom ovako jakom forumu:icon_question:
i sad ce svi tako ici, stave svi pa sto ne bi i ja
treba nekad stati i povuci granicu sta se moze a sta ne

Član
ja sam za..stvarno da se ovom stane u kraj..jer je prevrsilo svake mjere..evo moju temu obrisite ako zelite..ja sam gledo po netu i nisam nasao..pa sam se ovde obratio da vidim zna li ko...i volio bi da jos prikupimo clanova..ovaj forum je extra..svi zele pomoc a ne ko na drugim forumima..evo primjer na "vwclubcroatia" oni dok nesto napisu ..jada boga ..mozes i umrt pored njih..dok ovde svi zele pomoc;)

Član
upravu si Igy,sto posto si upravu,ja nisam dugo clan,i svidio mi se forum nakon prvog sata provedenog ovdje,ali kako dani prolaze sve su neke glupe teme,kad sam se tek registrovao provodio sam sate pregledajuci projekte i sve ostalo,sad je toga slabije,dal to sto je sad mrtva sezona il je nesto drugo,valjda ce bit bolje

Član
slazem se sa arminom..ja isto kad sam se registrovo ..gledao sam satim i satima projekte i auto clanova..imam preko 2 sedmice online na forumu...a zadnje vrijeme sve vise glupi tema

Član
jok, nego nam je mrsko postat' ista kad se ljudi vise "sture" oko politike, ili ne znam cega, na auto forumu, a ne oko samih projekata....

Član
istina...a i sve slabije i slabije se ulaze u tuning..prije je svaki dan neko nesto novo stavljo..a danas vec manje ..znam po sebi...

Član
pa ne znam bas, ja znam za par zanimljivih desavanja, ukljucujuci mene samog, samo sto raja ne posta....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.