@daki,
hajde da malo aktualiziram temu i da pozdravim clanove foruma svojim 1. postom!
Citajuci forum vidim da bi ova tema mogla imati adekvatan nastavak u temi http://bhtuning.com/showthread.php?tid=1852&page=1 , ali ni tamo ne vidim izlaz iz postojece situacije nastale primjenom novog Pravilnika.
Da li to zaista znaci skidanje folija (filma) ili je vec neko nesto uspio uraditi da se ovaj problem prevazidje?
Posljednje so sam uspio saznati od jednog jarana je to da se Sarajevska poslovnica Llumar-a zalila na novonastalu situaciju i da traze izmjenu odredbe Pravilnika, ali kako to kod nas ide...
Zanima me kakva je sudbina sa vozilima koja imaju zatamnjena zadnja bocna stakla i zadnju sajbu - ima li tu neka "finta" za atest ili nesto slicno?
BTW, Jucer sam bio zaustavljen i na svu srecu samo "opomena". U razgovoru sa doticnim gospodinom :icon_rolleyes: saznao sam da su pojedini vozaci uspjeli upisati napomenu o zatamnjenim staklima u saobracajnu dozvolu, ali mi nije znao reci sa koje su opcine itd. Takodjer mi je rekao da su u ovaj Pravilnik - clan "strpali" i vozila koja na zadnjim sajbama i bocnim staklima imaju razno-razne naljepnice, reklame i sl., tako da su i oni naj***li u ovom slucaju. Jos mi je napomenuo da je "akcija" po ovom pitanju u Sarajevskom kantonu pocela prije par dana i da ce se provoditi "do daljnjeg"
pozdrav!
Edit: ispravka linka srodne teme, sorry.