Fiesta_Boy Član 17.02.2008 #1 Ispala mi zadnja tablica,izgubio je...sta da radim gdje da nabavim novu...sta kako?
RCat Član 17.02.2008 #3 i kad dobijes novu..uzmes bormashinu.. zasarafis novu tablicu sa osmicom sharafom za lim, vidjet ces.. nju ne gubis vise ^^
i kad dobijes novu..uzmes bormashinu.. zasarafis novu tablicu sa osmicom sharafom za lim, vidjet ces.. nju ne gubis vise ^^
tibor987 Član 17.02.2008 #5 ima ti jedna tablica na raskrsnici u mostaru kod sjemenarne u grmlju...uzmi tu, isto ej crno bijela ko tvoja haha
ima ti jedna tablica na raskrsnici u mostaru kod sjemenarne u grmlju...uzmi tu, isto ej crno bijela ko tvoja haha
Zlaja Član 17.02.2008 #6 ja mislim da moras u policiju otic da prijavis da si izgubio tablicu i oni ce ti dati potvrdu da imas kad te zaustave bez tablice
ja mislim da moras u policiju otic da prijavis da si izgubio tablicu i oni ce ti dati potvrdu da imas kad te zaustave bez tablice
gogy Član 17.02.2008 #7 boki koje su ti table ja sam jednu na marijin dvoru nasao ,a ti se vozas svuda tako da je i to moguce
boki koje su ti table ja sam jednu na marijin dvoru nasao ,a ti se vozas svuda tako da je i to moguce
Fiesta_Boy Član 17.02.2008 #8 heheh ma ne vjerujem da sam je tamo zagubio...ccc...mislim da sam je izgubio na autoputu...
Fiesta_Boy Član 17.02.2008 #10 heh ma nije to nego ja se nesto zajebavo sa okvirom i zaboravio ga dotegnuti... A dobro dana sam isao 180 jbga ne smijem vise zimske gume...ccc
heh ma nije to nego ja se nesto zajebavo sa okvirom i zaboravio ga dotegnuti... A dobro dana sam isao 180 jbga ne smijem vise zimske gume...ccc
gogy Član 17.02.2008 #11 aaaaa.sta je 180 za tebe ja sam navikao da leti puntac i preko 200...ali jeb...uslovi nisu bili idealni:icon_biggrin:
aaaaa.sta je 180 za tebe ja sam navikao da leti puntac i preko 200...ali jeb...uslovi nisu bili idealni:icon_biggrin:
JD. Član 17.02.2008 #12 15 KM ti je tablica imas onu firmu Ferba blizu hitne pomoci u jednom od onih nebodera kad krenes od hitne prema pofalicima...
15 KM ti je tablica imas onu firmu Ferba blizu hitne pomoci u jednom od onih nebodera kad krenes od hitne prema pofalicima...
enesss Legend 17.02.2008 #13 da mozes je napraviti al opet prije ili kasnije mislim da bi to trebao prijaviti
Fele Putovanja.ba Administrator 17.02.2008 #14 Pogledaj ispred elektroprivrede, bila je nekakva u cvijecu.
Bekir_SA Član 18.02.2008 #15 prijavis u policijsku stanicu tj upravu gdje je registrovana vozilica 30KM ti je i ide promjena tablica znam ja sam izgubio na puntu isto tako....
prijavis u policijsku stanicu tj upravu gdje je registrovana vozilica 30KM ti je i ide promjena tablica znam ja sam izgubio na puntu isto tako....