superman Član 30.01.2011 #1 Dakle ako ima neko spojler sto je dolazio na golfu 3.... do nekih 35KM Ne zuri mi se, a ako ko ima neka ponudi.. kao na slici
Dakle ako ima neko spojler sto je dolazio na golfu 3.... do nekih 35KM Ne zuri mi se, a ako ko ima neka ponudi.. kao na slici
TDI_POWER Član 30.01.2011 #2 superman je napisao(la): Dakle ako ima neko spojler sto je dolazio na golfu 3.... do nekih 35KM Ne zuri mi se, a ako ko ima neka ponudi.. kao na slici Kliknite za proširenje... haj javim ti imao je prijatelj jedan samo da vidim jeli prodao a cijena je tu negdje mozda i manje pozz
superman je napisao(la): Dakle ako ima neko spojler sto je dolazio na golfu 3.... do nekih 35KM Ne zuri mi se, a ako ko ima neka ponudi.. kao na slici Kliknite za proširenje... haj javim ti imao je prijatelj jedan samo da vidim jeli prodao a cijena je tu negdje mozda i manje pozz
TDI_POWER Član 31.01.2011 #4 superman je napisao(la): hajd javi, pitaj koja je zadnja? Kliknite za proširenje... evo ti broja mob. pa me prozovi pa cu ti javiti popodne 061804412 Dzenan
superman je napisao(la): hajd javi, pitaj koja je zadnja? Kliknite za proširenje... evo ti broja mob. pa me prozovi pa cu ti javiti popodne 061804412 Dzenan
superman Član 31.01.2011 #5 Ej drug to tebi kad bude usput,napisi mi ovdje ili pm. Ne zuri se meni. A i ostali mogu pisat ponude...
Ej drug to tebi kad bude usput,napisi mi ovdje ili pm. Ne zuri se meni. A i ostali mogu pisat ponude...