T: Motor Yugo 45

T: Motor Yugo 45

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ima li itko da prodaje motor od Yuge 45 i kilometar sat.. ili zna nekoga tko prodaje.. bitno je samo da je dobar motor, da nema posla na njemu?? :icon_question:

ja znam za covjeka u jelahu koji ima sam jugice na otpadu znaci seve za juga ima. a za km sat ja imam jedan sa podlogom od sparco

Član
dado...c::: je napisao(la):
ja znam za covjeka u jelahu koji ima sam jugice na otpadu znaci seve za juga ima. a za km sat ja imam jedan sa podlogom od sparco

meni bi trebao motor, jer otac hoce da ga ubaci u ficu.... a takođe i sat jer je malo ljepsi.. jel imas mozda sliku tog sata... ?

nemam slike jbg nije mi tu sat da mogu sad da ga slikam al podloga mu je bijela od sparco. motor od yuga 45 je malo i teze naci jer ih vise i nema bas puno naq putevima a cijene im se krecu oko 100 do 200 maraka ako nista ne nadjes javi mi se do srijede ja sam u doboju u cetvrtak pa mogu da ti pogledam nesto pa ti javim

Član
dado...c::: je napisao(la):
nemam slike jbg nije mi tu sat da mogu sad da ga slikam al podloga mu je bijela od sparco. motor od yuga 45 je malo i teze naci jer ih vise i nema bas puno naq putevima a cijene im se krecu oko 100 do 200 maraka ako nista ne nadjes javi mi se do srijede ja sam u doboju u cetvrtak pa mogu da ti pogledam nesto pa ti javim

ti pogledaj ako ti ne bude mrsko kako idu cijene... znaci da je dobar motor, a ne da ga treba opet generalno radit..

Član
Imam par satova od Yuge...pa ako te zanima javi se;)
A motor teško da ćeš naći da je dobar...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.