CrueL Član 03.04.2011 #1 kao sto naslov kaze trazim GTi lip(spliter) od pola 6n2,,ako ko ima ili zna gdje se moze uzet,,i koja je cijena neka ovdje javi :icon_smile:
kao sto naslov kaze trazim GTi lip(spliter) od pola 6n2,,ako ko ima ili zna gdje se moze uzet,,i koja je cijena neka ovdje javi :icon_smile:
zdravko Član 03.04.2011 #2 CrueL je napisao(la): kao sto naslov kaze trazim GTi lip(spliter) od pola 6n2,,ako ko ima ili zna gdje se moze uzet,,i koja je cijena neka ovdje javi :icon_smile: Kliknite za proširenje... u zg orginal je 950 kn zamjenski nema neki dan sam trazijo pa sam odlucio popraviti svoj
CrueL je napisao(la): kao sto naslov kaze trazim GTi lip(spliter) od pola 6n2,,ako ko ima ili zna gdje se moze uzet,,i koja je cijena neka ovdje javi :icon_smile: Kliknite za proširenje... u zg orginal je 950 kn zamjenski nema neki dan sam trazijo pa sam odlucio popraviti svoj
CrueL Član 03.04.2011 #3 :icon_confused: jbt skup,,,kud nemogu nac na ebay,,morat cu nac onda neki od drugog auta da je malo veci od ovog mog
:icon_confused: jbt skup,,,kud nemogu nac na ebay,,morat cu nac onda neki od drugog auta da je malo veci od ovog mog