swat4

swat4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
evo jedan 100% offtopic
swat4.. igra koju igram već godinu i pol, i jedina koja mi još nije dosadila, na netu se igra bez originala na 99% servera u 1.0 verziji, i na pola u 1.1
Prava igra za one kojima skakanje i trčanje u cod-u nema smisla.
Znam da nas ima tu dosta sa 18/19/20 godina, a takvi i većinom igraju ovu igru.
Evo jedan video od mog klana, nije moj, al sam jako visoko u rankingu tamo

http://www.youtube.com/watch?v=IhKPF30r-PE

haha vala jes offtopic dje ovo nadje ja nasao neku novu igricu pre 1 mjesec a cuo sam od nekoga da je dobra ovdje na forumu neko rece da je dobra pa cu postaviti link ako ga nadjem ime igre je cini mi se grid tako nesto ali demo verzija

Član
ja sam spominjo igru RACE DRIVER GRID ako si na to mislio igra full dođe na 2 dvd-a i kad se instalira zauzme 12gigabajta

Član
treba imat jako jako dobar komp za GRID, može se i sa prosječnim, minimum requirenments, ali nema smisla igrat tako dobru igru na najnižim opcijama.
Inače igra po meni neki mix v-rally/juiced1/nfs pro street . Imaš karijeru ko kak je bilo u v-rally, možeš nabavljat vozače da voze umjesto tebe ko u juiced1, a utrke su legal, ima i drift, potpuno iste kao u pro street.

Član
Igrao sam ovo prije neke 2 godine online ako me pamcenje dobro služi, mada smo mi sami dizali server, i igrali protiv botova, i igrali smo ekspanziju, Stetchkow sindicate...

A što se tiče COD-a, mogu reći da sam ga igrao nekih 5 godina, i ta su mi vremena bila najljepša, nakon što je izašao COD4, prestao sam igrati dvicu jer se većina prebacila na cetvorku... Tu sam bio neki veteran da kažem, i da se pohvalim, sa klanom sam osvojio prvi bihnetov turnir, koji se igrao preko neta, a finale su se igrale na LAN-u, i et, dobili smo priznanje naj klana u BiH i neke sitne nagrade, ali druženje je bilo najvažnije u cijeloj igri ;)

Član
druženje i je najbitnija stvar u klanu, svi koji klan baziraju na nekom vojničkom ustroju i hrpom pravila propadaju. A ovak u internacionalnom klanu bar upoznaš malo ljude po cijelom svijetu, vidiš kak se gdje živi, šta ljudi rade, kolko imaju slobodnog vremena, kolko su modernizirani...
npr. prekjučer sam saznao da u indiji također studiraju po bolonjskom procesu 3+2+3 i da su nazivi isti ko kod nas, baccalaureus i to..

Član
To je tacno, sjecam se kad sam po cijeli dan visio na TeamSpeak-u, zezali se i igrali, mada mi se vrati zelja za tim ponovo, a ostali su i dalje aktivni just 4 fun, i nista ljepse nema kad pobijedis, pa i svi ostali klanovi zajedno odu negdje na sok, da se druzimo i zezamo, jednom smo cijeli kafic zauzeli, jedva mjesta i za sebe našli :lol:, šteta što mi je pao sistem, inace bih okacio par slika :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.