Swap 1.3 na 1.6 Honda eg

Swap 1.3 na 1.6 Honda eg

Član
izvini onda druze,pogresno sam shvatio,ispalo je kao ironija pa sam se nasao uvrijeden.. :)

Inace sto se tice ovoga,odlucio sam da cu malo pricekati potraziti ipak vtec,pa cu onda ganjati da mi neko to odradi,najvjerovatnije ako nadjem kakvog stranca,hvala svima na odgovorima.. :)
 
Član
to sam ti napisao u prvom postu trazi stranca prebaci sebi sve i posle toga sto ti ostane djelova vrati na stranca i prodaj ga opet i ako koju stotku padnes na strancu nije strasno jer si za te pare dobio sto si hteo.
 
Član
ma znam,ali znas kako je naci stranca da lici na nesto bar koliko toliko,trazicu,necu da se zalecem,pa kad nadjem nadjem,do proljeca ce nesto biti,nisam bez auta..
 
Član
pogledaj u sloveniji na www.avto.net tamo ima stranaca povoljno a nije skup ni dovoz. meni je covjek trazio 200e da mi doveze neko auto u Brcko u to ulazi sve troskova. nadjes auto i kazes mu evo ti i cjena auta plus 200e i imas stranca ovde
 
Član
imam prijatelja tamo i dovesce mi auto bukvalno mu samo gorivo trebam platiti,ali treba naci auto,gledao sam na avto.net-u i slaba ja ponuda trenutno ali izleti cesto tamo nesto pa cemo vidjeti. :)
 
procito sam samo neke komentare, elem. Ne trazi ti Adel puno, a9 dobar go je 700km, ecu i instalacija 150, polusovine 150, razvodnik 100, anlaser mozda moze tvoj, mozda ne moze, senzor druge bregaste ne znam ni ja tacnu cijenu, rezervoar sa pumpom 100, mjenjac moze tvoj, kvacilo sa zamajcem 200 minimalno. Uzet ce ti za ruke znaci oko 300 sto je sasvim uredna cijena. Nije to samo zamjena motora ,nego cerupanje interijra, sprovodjenje i brikovanje nove instalacije i zamjena rezervoara. Jos ako sam krenes da kupujes, pa te lik zajebe i ne da ti otpornik za dizne zajedno sa instalacijom, pa ces imat jos glavobolja. Ovako ti cojek sve radi, tvoje samo da ostavis auto i pokupis ga kroz par dana.

a ako ces vtec, pri tom mislim na B seriju, na sve ovo dodaj jos 2000 km za motor plus jos 3-4 stoje na ove dijelove ,jer je za b seriju sve skuplje
 
Član
ima li ko rezervoar sa gorivom koji pase na d16a9? i koliko je para? ne znam pase li mi sa sedan verzije eg-a ili mora biti od hb-a?
 
Top