E ovako
Za ove 4 stalaze potrebno je
4 komada pjeskarenog stakla( jedna strana da je pjeskarena koja ce ici donja a gornja da je gloss) dimenzije po zelji ( ja sam koristio 40x20 cm debljina 12mm
8 nosaca koji se sarafe za zid i kasnije staklo na njih ide ( sa slika mozete zakljuciti kakvi nosaci)
4 komada LED trake ili SMD duzina 40 cm x4
4 komada nekog U profila od 12mm ( ja koristio PVC zavrsnu lajsnu za knauf 12mm hvata)
16 tipla za beton za uhvatiti nosace za zid
odgovarajuci trafo za traku ( ja koristio 24v traku tako i odgovarajuci trafo 2x200w spojeni u seriju koji mi napajaju i skriveno svjetlo na stropu)
Par metara kabela za spojiti trake na trafo
Lemilica
Malo mjerenja mašte i dobre volje
Izgled led lampe-stalaze da vidite nosac i sve
Stage 1 Sve namontirano na mjesto , precizno razmjereno i spojeno na struju naravno testirano
Stage 2 Zid zatvoren spreman za gletanje
Stage 3 Zid ogletan ofarban stan useljen zena gleda seriju bla bla ( nema se jos za kakav LCD ali bit ce i to )
A evo i slika skrivenog svjetla u sredini dnevnog boravka slikano po mraku 12 metara trake koristeno a strop ofarban bijelim kristalima Marcopollo Argento
A evo i slika lampe kakvih je 16 komada na stropu dnevnog boravka. Lampa sa jednom SMD plocicom od 16v svaka sa vlastitim trafom.
Eto uglavnom sve sam radio sam osim vezanja struje tu sam totalni tokmak tresla me 2 puta pa nevolim dirati . To je jedino zensko sta nevolim dirati.
btw. Ako kome trebaju kakve upute oko radova u stanu i na fasadi nek slobodno pita