Svjetla skutera

Svjetla skutera

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
e ovako..imam vec neko vrijeme..skuter..svjetla me iritiraju...zuta su da bog sacuva..ubitacno zuto... imam 3 pozicione sijalice..i jednu kratka-duga zajedno...pa sad bi vas molio..sta mi predlazete...mozel to ikako da bude bjelje..koje cu pozicije uzet..koliko "v"..koliko su para.i gdje ima uzet..stvarno je ruzno vidit..

Član
a znam za halogene..samo kad neznam koliko v..imam 3 pozicije..i bas je ruzno..a i razmisljo sam o xenonima...:p ..vidio sam da ima kupit..a sad dal ima kupit u bih..i koja je cijena..to neznam..a stvarno je problem doc do "farova" ...za poziciju trebam skinut prednju masku cijelu..a za ostale dvije i ..kratka-duga..moram tkz instrument tablu skidat..da dodjem..tako da bi najprije uzeo..pa da odma stavim ..a ne da gledam ko je su..nadam se da me razumijete..(ne volim puno cackat..oko cega se ne razumijem bas bas...) :cool:

Član
Ma bez bre, xenoni skupi, jos za skuju.... ganjaj ti malo neke halogenke ili neke bele sijalice ( sta ga znas, mozda naleti nesto ) a to daj nekom serviseru da ti razvali masku, tablu i farove, pa polako sve dodje na svoje mesto

Član
nije problem rastavit...10 sarafa i gotovo..a i to sto kazes za xenone..nije sa neki motor bog zna ..od 15+ k..pa da stavim...a kad uzmam te bijele pozicije..jel mi na srecu ako potrefim..potrefio sam..il imaju neke oznake.il sta vec...koja marka..

Član
dobro i nisu skupi...al citao sam da je problem struja..treba dovest zivu struju iz akumulatora na xxenone..i da kad je motor u leru da ce treperit.i da moze pregorit..zbog tog...a da bacim 100 km bezveze neda mi se..kod mene je sad balonka sijalica..mens cini h8.. nezz tacno..mogul uzet kakvu halgoenu..i to i poziciju..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.