sandi_azra Početnik 11.04.2009 #17 Chuck Norris kad pojede govno ,nepovraca on, nego govno povraca od Chuck Norrisa...:lol::lol:
nodiash Član 11.04.2009 #19 Ružno Pače je zapravo bilo lijepo, a onda, dok je učilo da leti, isralo se Chuck Norrisu na glavu.
stallion Član 13.04.2009 #20 Jel znate da je Chuck Norris uspio istjerati velikog brata iz Big Brother-a :lol:
.nOKe Legend 13.04.2009 #21 tibor987 je napisao(la): Jedino chuck norrisu golf 2 GTD ne dimi :lol::lol::lol: :lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... hop hop onda sam ja chuck norris :icon_eek:
tibor987 je napisao(la): Jedino chuck norrisu golf 2 GTD ne dimi :lol::lol::lol: :lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... hop hop onda sam ja chuck norris :icon_eek:
MAXzilla_SOL Član 13.04.2009 #22 Kažu da je jednom za svoj rodendan pojeo cjelu tortu prije nego što su mu prijatelji stigli reci da je unutra striptizeta.
Kažu da je jednom za svoj rodendan pojeo cjelu tortu prije nego što su mu prijatelji stigli reci da je unutra striptizeta.