Alen_P je napisao(la):Bolje išta nego ništa, ti bi pravio auto bez obzira na nagradu... :icon_rolleyes:
Alen_P je napisao(la):Bolje išta nego ništa, ti bi pravio auto bez obzira na nagradu... :icon_rolleyes:
erol_brcak je napisao(la):Jebani ste svi ako dodje onaj lik iz Svabije sa Dvicom HGP,onaj sto drzi rekord u Hrvatskoj.
erol_brcak je napisao(la):Aaaaa a nisam ja skonto onda dobro,zapravo sad kad razmislim ima logike,stupid me,ja sam konto onaj koji bude najbrzi u nekoj klasi nosi lovu.Uh pa hocete vi drugovi moji hercegovacki moci izgurati ako se pojavi bubam 5 natjecatelja ispod 10 sekundi,sto nije nemoguce ako se cuje za ovo i po ostatku Europe.
erol_brcak je napisao(la):Aaaaa a nisam ja skonto onda dobro,zapravo sad kad razmislim ima logike,stupid me,ja sam konto onaj koji bude najbrzi u nekoj klasi nosi lovu.Uh pa hocete vi drugovi moji hercegovacki moci izgurati ako se pojavi bubam 5 natjecatelja ispod 10 sekundi,sto nije nemoguce ako se cuje za ovo i po ostatku Europe.
Eko je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):Aaaaa a nisam ja skonto onda dobro,zapravo sad kad razmislim ima logike,stupid me,ja sam konto onaj koji bude najbrzi u nekoj klasi nosi lovu.Uh pa hocete vi drugovi moji hercegovacki moci izgurati ako se pojavi bubam 5 natjecatelja ispod 10 sekundi,sto nije nemoguce ako se cuje za ovo i po ostatku Europe.
hahahah mislis da ce neko iz Europe doci radi 2000 eura xD to je njima mjesecna plata.. sta ce bezveze gorivo trositi i zajebancije lol
nisam negativac, samo realan.
erol_brcak je napisao(la):@Eko: A sto ne bi dosli,pa svi idu na ove evente vise iz furke,nego iz zarade,kad je eto taj lik sa dujom mogao doci bez obaveze,zasto ne bi dosao kad ima sanse u jednom danu dici mjesecnu placu.
@Goca: Pa sto me onda zahebavas,zato sam i rekao ako dodje taj sa HGP kitom da ste najebali,odnijet ce sve nagrade,dobro to sam vise reko iz sale,ali nije nemoguce.