Sudar kod Siporex-a

Sudar kod Siporex-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):
a dobro ljudi razmisljal iko na ovaj nacin stara zena, puko si je tako da nije ziva, nemozes joj pomoci vise, usro si stvar i gotovo nju nece oziviti ako se ti prijavis samo ce pored njenog biti unisten jos jedan zivot mnogo mladji...to ne znaci da ja opravdavam nekog sta udari pjesaka pa pobjegne al recimo ako je pjesak kriv fakat i nisi mogo nista uradit...jbg bolje ne unistavat i sebi zivot...i btw jel zna ko kakve su kazne za takvo djelo...
Evo vam odgovor kako neko moze udariti i pobjeci. Strasno...

prvo neznam sta ste se nameracili na mene, ja jos nikog nisam udario nit planiram :D drugo pitas me kako znam da nije ziva pa ako opalis zenu sa 70 godina a ides 120 vrlo je vjerovatno da nije ziva...i taj komentar gore sto sam ostavio je napisan pod okolnostima da pjesak nije ziv a to sto vas ja moram ucit da citate nije moj problem, normalno da ako udaris nekog a postoji bilo kakva mogucnost da je ziv stao bi i povukao ga do bolnice...odgovorio bi ja ovo jos sinoc pa ne biste morali da nabijate postove na glupim izjavama neg se javio onaj vrag od opterecenja servera pa nisam mogao...

Član
Deyo ne mjesaj kruske i jabuke! Jeli isto onda kad udaris 120km/h u drvo ili u pjesaka? I sam si rekao kad si cuku udario da ti nije bilo pravo...

MagNum, pa kakva je razlika:
a) ako si stao, vidio da pjesak nije ziv i pobjegao
b) samo pobjegao

:icon_eek:
Bit je da si UBIO, pobjegao, da si kukavica i da ne odgovaras za svoje postupke, a frajerises se brzo vozis u naseljenim mjestima. (ne mislim direktno na tebe ;))

@ ludoa
prvo da si citao post vidio bi da sam napisao i tu okolnost da je pjesak fakat kriv, onda odakle si ti zakljucio da sam vozio kroz naseljeno mjesto 120? nisam nigdje spomenuo ja govorim o negdje nebitno gdje, znaci maznes pjesaka i to je to svejedno je oces li stat ili ne da pogledas jel mrtav sustina je u bjezanju kao sto rekoh 99% kad maznes nekog od 70 godina je da je mrtav...i slazem se ja za savjest i sve to samo je pitanje hoces li ti bit van sa svojom savjesti ili lezat...a gledam to ovako izletila baba jbg ti je pokupio i ubio nisi mogo nista napravit i sad zbog toga lezis nije ni to bas posteno, al haj...

@deyo
pa normalno da nije tako da ako niko ne sazna da se nije desilo samo je vjerovatno u svakome da odluci oce lezat sa savjesti ili bit van mozda od tog vozaca zavise i neka zena i djeca pa mu nije bas ni svejedno ima tu mnogo faktora koji uticu na to...

i sve ovo sto pricam, pricam u slucaju da vozac nije kriv...normalno ako je pjan bio nafuran ili nesto slicno ja bi ga prvi na vjesanje...

Član
ja i danas dan ne prospavam noci jer sam udario pjesaka koji je 100% kriv i nanjeo mu teske tjelesne te ga stavio u auto i odvukao da mu se ukaze pomoc, koji je danas hvala bogu ziv i zdrav bez posljedica i koji mi u lice tvrdi da nije gledo i da nisam ja kriv ja i dalje nisam ljut na njega nego prebirem u glavi jesam li ja gdje pogrijesio i jesam li mogao na bilo koji nacin to drugacije odradit i sta bi bilo kad bi bilo a nedo bog da sam ga ubio i ja bi se ubio odma... nebi mogao zivjeti s tim dalje jer sam takav covjek...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.