@ ludoa
prvo da si citao post vidio bi da sam napisao i tu okolnost da je pjesak fakat kriv, onda odakle si ti zakljucio da sam vozio kroz naseljeno mjesto 120? nisam nigdje spomenuo ja govorim o negdje nebitno gdje, znaci maznes pjesaka i to je to svejedno je oces li stat ili ne da pogledas jel mrtav sustina je u bjezanju kao sto rekoh 99% kad maznes nekog od 70 godina je da je mrtav...i slazem se ja za savjest i sve to samo je pitanje hoces li ti bit van sa svojom savjesti ili lezat...a gledam to ovako izletila baba jbg ti je pokupio i ubio nisi mogo nista napravit i sad zbog toga lezis nije ni to bas posteno, al haj...
@deyo
pa normalno da nije tako da ako niko ne sazna da se nije desilo samo je vjerovatno u svakome da odluci oce lezat sa savjesti ili bit van mozda od tog vozaca zavise i neka zena i djeca pa mu nije bas ni svejedno ima tu mnogo faktora koji uticu na to...
i sve ovo sto pricam, pricam u slucaju da vozac nije kriv...normalno ako je pjan bio nafuran ili nesto slicno ja bi ga prvi na vjesanje...