Sudar kod Siporex-a

Sudar kod Siporex-a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
evo prolazim prije pola sata kraj energopetrolove pumpe kod siporex-a... neko ili nesto je udarilo zenu na sred ulice kod one pekare ispred benzinske... nisam vidio nikakvo auto, samo prekriveno zensko tijelo na ulici... ako ko sta zna, nek pise...

Član
svakakvi ljudi ima...čitam u avazu neki dan ima oko godina traže vozača što je usmrtio pješaka i pbjegao....kažu da je brzina bila ogrmomna jer je noga od pješaka otkinuta pri udaru i završila je na krovu jedne kuće,neće daleko stići ko god udari koga i pobjegne...

u principu ako ga ne ufate u prva 24sata, nece nikad...osim ako on hoce da ga ufate (citaj: ako se qurci i prica okolo o tome "najboljim drugovima")....

Član
pjesak je, kako sam ja vidio, u jednom dijelu... al je dosta stakla bilo na sve strane... a nadam se da ce ga uhvatit... kakve sve stoke ima danas ccc

Legend
Nepoznati vozač usmrtio staricu
Uviđaj su izvršili kantonalni tužilac i policija iz Tuzle...
07.07.2008. 12:42

Tomka T. (66) iz Bistarca, opština Lukavac u Federaciji BiH, poginula je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-4 u mjestu Bukinje, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

U saopštenju se navodi da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć oko 21.30 časova, kada je nepoznati vozač udario u Tomku T, koja je pješačila.

Član
Koji bed... Pretpostavljam da nema trotoara, a i starica se setala po cesti, "neoznacena".
Vozacu zelim svake noci nocne more do smrti, dok se ne prijavi policiji...

Član
ma to to je bilo na sred ulice izgleda da je prelazila il nesto... posto tu ima i pekara neka...

Član
ja mislim da ta pekara radi do nekih 5-6sati,plafon 7 poslije podne, e sad sta je radila u to vrijeme...jedino da nije bila kod nekoga pa posla na bus-na satnicu a satnica se nalazi par metara od mjesta nesrece.....ko zna.....

Član
Ma da vozač nije pobjego, nebi ga tolko ni krivio,
A jebiga imaju tu dvije stanice, zena prelazila cestu

Član
ja sam vidio pokriveno tijelo i cini mi se da je lezalo na ostrvu eh sad sta je i kako bilo bog zna,
a interesantan detalj je da sam prije nego sam naisao iz pravca lukavca vidio zutog yuga udaren prednji blatobran stoji na omv na sickom parkiran,al ne bi reko da je taj i da je ostavio tu auto

Član
Eh primjetio sam i ja tog yuga sa udarenim blatobranom stoji on tu ima sedmica, samo nesto se nesjecam jel zute ili neke druge boje:D

a dobro ljudi razmisljal iko na ovaj nacin stara zena, puko si je tako da nije ziva, nemozes joj pomoci vise, usro si stvar i gotovo nju nece oziviti ako se ti prijavis samo ce pored njenog biti unisten jos jedan zivot mnogo mladji...to ne znaci da ja opravdavam nekog sta udari pjesaka pa pobjegne al recimo ako je pjesak kriv fakat i nisi mogo nista uradit...jbg bolje ne unistavat i sebi zivot...i btw jel zna ko kakve su kazne za takvo djelo...

Član
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):
a dobro ljudi razmisljal iko na ovaj nacin stara zena, puko si je tako da nije ziva, nemozes joj pomoci vise, usro si stvar i gotovo nju nece oziviti ako se ti prijavis samo ce pored njenog biti unisten jos jedan zivot mnogo mladji...to ne znaci da ja opravdavam nekog sta udari pjesaka pa pobjegne al recimo ako je pjesak kriv fakat i nisi mogo nista uradit...jbg bolje ne unistavat i sebi zivot...i btw jel zna ko kakve su kazne za takvo djelo...
nemogu da vjerujem da ima ljudi koji ovako razmisljaju...na cemu si ti jarane???? cuj puko si je tako da nije ziva...otkud znas da nije ziva...sta ako je bila ziva i ako si joj mogao pomoci tako da je odvedes do bolnice i spasis jedan zivot tako....usro si stvar i....neznam kako bi mogao na savjesti nositi to cio zivot???...ako je pjesak kriv....kako ti znas ko je kriv..lik je vozio toliko brzo da je zeni nogu otkinuo i...pjesak kriv jeli...jbt svasta....i kazes bolje ne unistavati sebi zivot....pa ako si to uradio i pobjegao vec si ga unistio....i tako sutra drugog,treceg pjesaka i dokle.....jbt svasta....

Legend
damko je napisao(la):
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):
nemogu da vjerujem da ima ljudi koji ovako razmisljaju...na cemu si ti jarane???? cuj puko si je tako da nije ziva...otkud znas da nije ziva...sta ako je bila ziva i ako si joj mogao pomoci tako da je odvedes do bolnice i spasis jedan zivot tako....usro si stvar i....neznam kako bi mogao na savjesti nositi to cio zivot???...ako je pjesak kriv....kako ti znas ko je kriv..lik je vozio toliko brzo da je zeni nogu otkinuo i...pjesak kriv jeli...jbt svasta....i kazes bolje ne unistavati sebi zivot....pa ako si to uradio i pobjegao vec si ga unistio....i tako sutra drugog,treceg pjesaka i dokle.....jbt svasta....

Pa treci, cetvrti peti pjesak, sve zavisi koliko ih odjednom pokupi, uglavnom sve tako dok nepredje fazu :D a onda opet. Recimo tri odjednom dobije zivot :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.