Sud u Njemačkoj zabranio prodaju kineske kopije BMW-a X5

Sud u Njemačkoj zabranio prodaju kineske kopije BMW-a X5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
kineski_x5.jpg


Kineski SUV Shuanghuan CEO, neće se smjeti prodavati u Njemačkoj, presudio je Zemaljski sud u Münchenu. Tako je konačno napravljen prvi ozbiljniji korak protiv kineske marke, koja je bezobrazno kopirala dizajn BMW-a X5. Tom je modelu prošlog rujna već bila zabranjena promocija na autosalonu IAA’07 u Frankfurtu.
 
Član
Tako treba! Oni hoce da se preko tudjih ledja razvijaju. E ne moze, kaze svabo.
20060814-2007-bmw-x5-e70-sideback-2.jpg

ceo_x5_02.jpg



Shuanghuan_CEO-performance.jpg

a jos su i farove i prednji dio ukrali sa toyote land cruisera... koje hinje...
a i maska hladnjaka je kao u Kie Sorento i ML-a


a pri sudaru, no comment
http://www.youtube.com/watch?v=N2XQ1WlM48k
 
Član
ma dzaba seru svabe...onaj koji hoce BMW on ce kupit BMW, a onaj koji nece, nece ni kad se ovaj ne prodaje...pa jbt zna se sta je BMW, ne moze njega jedan kinez skinut tek tako...
a nije lose proso na sudaru....skoro ko i original X5...:)
 
Neke ba ne treba ima dat da zaseru evropsko trziste sa svojim smecem, i ovako narod gine sa prilicno sigurnim evropskim vozilima, sta bi bilo kad bi se ovakava auta pocela masovno vozat...
 
Član
pa sta mu fali na sigurnosnom testu...eto vidi da mu se A nosac nije mako, sto je najbitnije...
pogledaj i test pravog X5, pa ces vidjet da i nema tolko razlike...
 
Član
Nek zabranjuju, firma plati grdne pare za dizajn i onda ih smradovi pokradu, nek si sami smisle dizajn....najlakse krast, fuj !
 
ali ipak se krade poznati dizajn u svjetu automobilizma. neciji kreativitet i necija vizija zavrse u limenki koja predstavlja cistu kradju. nek si bogati kinezi priuste dizajnere pa nek sklope auto sa jedinstvenim izgledom.. gadim se na ovo kopiranje!
 
Član
Kinezima je ostala platforma od proizvodnih pogona europskih auta u njihovoj zemlji tak da su pokupili svu tehnologiju od njemaca. Nekidan je bila bas emisija o toj temi! Pogledajte(tko ima)u novim modelima mercedesa i bmwa koliko dijelova elektronike i mehanike ima sa potpisom Made in China!!! Ja sam se uvjerio. Tak da ni novi ti auti nisu kao sto su prije bili!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top