Subaru Impreza WRX ?

Subaru Impreza WRX ?

Poz narode , zanimaju me iskustva s ovim autom sto se tice dijelova i odrzavanja ako je neko upoznat , model je iz 2002 godine 2.0 turbo . Zanima me jos mane auta ako ih opste ima ipak je to Subi :lol: sve korisne informacije bi dobro dosle ;)

Član
ako gledas onu kod hote crko joj je motor:icon_cry: tako da novi ti kosta 3000euro i vise,., dijelova u bih nemas majstora isto tako,.,djelove mozes preko neta narucivat pa koji mehanicar zna ugradit sta treba ako kupis kupuj i one programe i cd programe kablove da znas odprilike sta je,,. na ebay oko 100usd,.
najblizi zastupnik subaru-a bio u austriji,., imas u DE, i ch blize,. u hrvatska ima neki servis nesto reli tim koji vozi 05imprezu i oni ko nesto znaju al na forumima i preko tel su malo arogantni,.,
djelovi su skupi odrzavanje samim tim je mnogo skuplje od opel,., al to je i veca klasa

. ja sam konto legacy 2005 god,., al se troumim

Član
ma najgore je sto nema bilzu ni jednog zastupnika. ne znam da li si razmisljao o Mitsubishi Lancer Evolution VIII ako ganjas neko auto u tom fazonu, mislim da bi njega bilo malo lakse odrzavat na nasim prostorima u smislu djelova i to, jer mitsubishi je malo zastupljeniji na balkanu u odnosu na subaru..

Micubiska je skupa a ne razmisljam o hotinoj znam da je motor ispalio neg ima na piku crna starija ona serija 2002 godina 13.500km pa sam ga pitao za zamjenu kaze da bi mogli nes napraviti zato pitam

Član
pa mozda da vidis ovde na forumu imal neko blizu tu pa da ti ga malo pogleda, pa ako se odma vidi da nesto nije u dure jebaji ga, da ne moras vise razmiljat o njemu. meni licno malo ova cijena izgleda cudna, mislio sam da bi ovo auto trebalo bit skuplje, ali mozda su to samo oni WRX STI modeli sto su skuplji, a ovo je mozda standardna ipreza, al svakako dobro bi bilo da ti neko pogleda i da ti odma kaze situaciju.

Pa gledao sam cijene ovaj model se krece ovako i po svabiji , vidjet cemo sta ce reci ako pristane poslat cemo nekog

Član
ocekuj da joj je potreban servis nekih hiljadu dijelove mozes narucit sa net.,
A u toj "klasi" samo imas evo
Napravljena je za "tesku nogu" tako svasta ocekuj al moze mnogo izdrzat,,

Registruj se po engleskim forumima u evropi najvise impreza je tu zavrsilo naci ces dosta informacija sta da gledass