ovo sam postavio radi spoilera na gepeku a i iste imaju stopke nebi mu ja nikakve spoilere stavljao osim naprijed neki diskretni lip tipa kao onaj cupra lipOvo je ekstra , ali ovdje ima komplet kit , mada , sigurno je fina cijena
ma kako da je bitno za taj spoiler kopija il orginal , vazno je da je cvrst i da nalegne fino... kad bi se mogli otvoriti ti farovi i ofarbati se u crno unutra i ubaciti bixenon bolji bi bili nego oni ..meni je auto super i sve lijepsi sto ga vise gledam jedino felge osvjeziti i farove srediti , i maglenjake zatvoriti u one plastike ili ih presvuci nekom folijom zutom ili crnom i de te zmigavce prefarbaj transparentnim sprejem ubi u oci, posebno mi se svidjaju blatobrani sto su onako uradjeni i izbaceni ..Ovaj spojler sa pika je neka ofirna kopija tj nije ni kopija nego nesto wanna be Imaju kopije za 150-160E da se uzme i to je naravno u planu. Kod mene nisu fabricke stopke nego neke JDM-ove sa prstenovima
Sto se tice hakweye to mi je zelja djaba sto je nepotrebno hehe A ove crne farove mogu nabaviti kao sa slike to mozda i uradim malo da je uljepsam dok ne dodje hakweye prednji dio