Subaru BRZ 2013

Subaru BRZ 2013

Član
Brutalni autići su to taj BRZ i GT-86 Toyota..
Samo što zadnji info govori da će bit ipak nešto skuplji od golfa gti, focusa st (znam da nije isto samo radi cijene kažem).

Zanimljiv info od toyote za gt-86 poziciju sjedala (isto vrijedi i za subaru isti su), prijevod "Sjedala su tako pozicionirana da svaki vozač može otvorit vrata i bez naginjanja ugasit cigaretu na cesti"

:lol:

Član
realno i treba da bude skuplji od gti i st...
ovo je pravi 'mali' bolid, skoro ko kakav supercar
kupicu ga cim izadje :icon_biggrin:

Član
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eP3SR1m_aRY[/video]

Član
Malo mi je ljepsi od Toyote, sve u svemu cool autic, lagan koliko su ga uspjeli olaksati, 2.0 atmo motor da ne trosi previse, a ici ce sasvim fino.

Za krivina je napravljen kako kazu, cekamo prve testove da vidimo kako drifta :D

Član
Sad valjda svi prate kakav će bit tržišni uspjeh ovog toyobarua, ak bude dobar opel planira mantu, a i neki novinari pišu da nissan sprema nešto ako se pokaže da u tom segmentu ima keša...

Član
corrado je napisao(la):
Sad valjda svi prate kakav će bit tržišni uspjeh ovog toyobarua, ak bude dobar opel planira mantu, a i neki novinari pišu da nissan sprema nešto ako se pokaže da u tom segmentu ima keša...

Trebalo bi da imaju dobar prolaz,pogotovo u Japanu i Americi a i u Evropi ce biti vjerovatno dobro prihvaceni.

Član
Nissan vec ima 370Z, doduse to je malo visa klasa i skuplje vozilo, al slicne filozofije :icon_biggrin:

Član
VR6Boki je napisao(la):
Nissan vec ima 370Z, doduse to je malo visa klasa i skuplje vozilo, al slicne filozofije :icon_biggrin:

7tune magazin, na prvom testiranju gt-86

"...according to very high ranking sources within Nissan and Nismo, both companies are carefully watching to see how successful the BRZ and 86 are going to be. In actual fact, I quote one as saying, “…we hope they sell well because that will validate the return of a car like the Silvia.” When I asked if Nissan were still developing the S16 in any way, the response was cryptic; “I’m sure if you ask them, they will say they have no comment on the matter.” Read into that what you will...."

I meni bilo čudno kud baš nissan da razmišlja o još jednom coupeu.. al nekako bi i moglo ako bi 370Z bio klasični GT auto teži i jači od tog novog kojeg bi uveli gdje bi se išlo samo na handling.. Al iskreno više me zanima nova manta :D

Član
Kaže jaro jesi vidio BRZ, šta BRZ?, subaru BRZ... a je BRZ je subaru!?! :icon_question: :lol::123:

malo malo malo malo sam makaaaa ;)

Od ličan je svi dža mi se!