The_Dag Član 27.08.2009 #17 Meni je fino ovo zuto auto,ne znam sto,mozda jer sam se tek probudio il...:icon_rolleyes:
tibor987 Član 27.08.2009 #20 Svaka im cast, svako auto su uspijeli usrat, cak i supru sa onakvim nakaznim felnama :icon_eek: toliko o talijanskom dizajnu, dok god nije namjestaj i ferrari :icon_rolleyes:
Svaka im cast, svako auto su uspijeli usrat, cak i supru sa onakvim nakaznim felnama :icon_eek: toliko o talijanskom dizajnu, dok god nije namjestaj i ferrari :icon_rolleyes:
MTR Član 27.08.2009 #25 edoze je napisao(la): ovo su talijanski seljaci:lol: Kliknite za proširenje... Stranjani kod Palerma :lol::lol::lol::lol:
edoze je napisao(la): ovo su talijanski seljaci:lol: Kliknite za proširenje... Stranjani kod Palerma :lol::lol::lol::lol:
E edoze Član 28.08.2009 #27 MTR je napisao(la): edoze je napisao(la): ovo su talijanski seljaci:lol: Kliknite za proširenje... Stranjani kod Palerma :lol::lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... :icon_confused::icon_confused:
MTR je napisao(la): edoze je napisao(la): ovo su talijanski seljaci:lol: Kliknite za proširenje... Stranjani kod Palerma :lol::lol::lol::lol: Kliknite za proširenje... :icon_confused::icon_confused:
M A R E X Član 28.08.2009 #28 Nikako nemaju ukusa,al zato imajusto mi nemamo.......pare bolje imat pare nego ukus