allroad Super Moderator 16.02.2015 #63 Prilozi porsche047.jpg 1,7 MB · Pregleda: 4 porsche049.jpg 1,5 MB · Pregleda: 5 porsche055.jpg 1,6 MB · Pregleda: 5
Porschefan Član 16.02.2015 #64 Ovo čudo sam samo jedan put vidio i to po najvećem kišnom pljusku na autocesti. A nekoliko godina sam bio u Splitu ili okolici
Ovo čudo sam samo jedan put vidio i to po najvećem kišnom pljusku na autocesti. A nekoliko godina sam bio u Splitu ili okolici
Porschefan Član 18.02.2015 #69 Davor_ je napisao(la): Zvuci li i jedan auto kao karera gt Kliknite za proširenje... Jedino možda Lexus LF-A
Davor_ je napisao(la): Zvuci li i jedan auto kao karera gt Kliknite za proširenje... Jedino možda Lexus LF-A
Davor_ Član 18.02.2015 #72 Porschefan je napisao(la): Jedino možda Lexus LF-A Kliknite za proširenje... Maniri u q... Bukvalno sam to htio napisati ali rek'o ajde da ne pokrecem neke dijaloge. .!!
Porschefan je napisao(la): Jedino možda Lexus LF-A Kliknite za proširenje... Maniri u q... Bukvalno sam to htio napisati ali rek'o ajde da ne pokrecem neke dijaloge. .!!
Porschefan Član 18.02.2015 #73 Veliki dijalog može biti jedino kad je VWASŠ u pitanju, ostalo su sporedne stvari, tako da Lexus neće ništa pokvariti u ovoj temi
Veliki dijalog može biti jedino kad je VWASŠ u pitanju, ostalo su sporedne stvari, tako da Lexus neće ništa pokvariti u ovoj temi
Davor_ Član 18.02.2015 #74 Skoro je neko na fb postavio snimak karere (mislim da je đembala) kako ubrzava odmah mi lfa pao na pamet.
Skoro je neko na fb postavio snimak karere (mislim da je đembala) kako ubrzava odmah mi lfa pao na pamet.
allroad Super Moderator 19.02.2015 #75 Davor_ je napisao(la): Zvuci li i jedan auto kao karera gt Kliknite za proširenje... meni bolje ovaj i 355
Davor_ je napisao(la): Zvuci li i jedan auto kao karera gt Kliknite za proširenje... meni bolje ovaj i 355