Gajs-gt je napisao(la):
Moje misljenje je da se ford nemoze svrstati u veliku klasu
Nemoj i ti zezati, pa bas je Ford velik :lol:
Salu na stranu, Ford je extra odradjen auto, ali ne u smislu stylinga, vec, ja bih prije rekao, u smislu restauracije i za taj posao ja mu skidam kapu i zasluzio je svaku nagradu koju je na to ime dobio!
Ali restauracija nema veze sa stylingom i sto Novica rece, on ne treba da se svrstava ni u jednu od klasa, on je klasa za sebe.
Ako im je falilo auta, pa su htjeli da popune mjesta, to im se moze progledati kroz prste, ali dati mu drugo mjesto, ispred audia, to nema veze sa realnoscu. Neko napisa, kod audia napukla instrument tabla i nema prerada na motoru, pa je tu ostao bez bodova...
A na cemu Ford pobra tolike bodove da bude ispred Audia?
Nema potrebe da se brane i opravdavaju ovakva sudjenja, svak normalan vidi da to nije u redu
Cilj mi nije ni bio da omalovazavam organizatore, vec da ukazem na propuste koji se konstantno ponavljaju i koji za rezultat imaju odustajanje takmicara od pojavljivanjima na ovim eventima. Odustala je Mazda, odustao sam ja, sad hoce da otjeraju i Adnana ...
Ako Vam je u cilju da imate sto manje takmicara, onda u redu, nastavite tako, ali pogledajte koliko ljudi (citaj : potencijalnih takmicara) misli suprotno od vas, pa zar nije logicno da pokusate usvojiti neke od predloga koji vam se nude. Garantujem vam da bi imali vise takmicara, vise sponzora, vise gledaoca ... ako vam je to uopste cilj!