Bertone Član 27.04.2009 #31 Ervix_focus je napisao(la): To brate, nek si ti mene snimio haha:lol: Kliknite za proširenje... Hhe :lol: Rekoh ja tebi da ce ono na youtube! P.S. Jedva cekam Tuzlu.., pa da odemo na taj rostilj!
Ervix_focus je napisao(la): To brate, nek si ti mene snimio haha:lol: Kliknite za proširenje... Hhe :lol: Rekoh ja tebi da ce ono na youtube! P.S. Jedva cekam Tuzlu.., pa da odemo na taj rostilj!
Ervix_focus Član 28.04.2009 #32 Bertony je napisao(la): Ervix_focus je napisao(la): To brate, nek si ti mene snimio haha:lol: Kliknite za proširenje... Hhe :lol: Rekoh ja tebi da ce ono na youtube! P.S. Jedva cekam Tuzlu.., pa da odemo na taj rostilj! Kliknite za proširenje... Planirajte nocenje abd. Dogovorit ce mo se sve
Bertony je napisao(la): Ervix_focus je napisao(la): To brate, nek si ti mene snimio haha:lol: Kliknite za proširenje... Hhe :lol: Rekoh ja tebi da ce ono na youtube! P.S. Jedva cekam Tuzlu.., pa da odemo na taj rostilj! Kliknite za proširenje... Planirajte nocenje abd. Dogovorit ce mo se sve