Liga Legend 01.06.2009 #34 CESTITKE UCESNICIMA NA OSVOJENIM NAGRADAMA ... 1. Nogo Bekir (AMK Carbon) 156,8 NOVI DRZAVNI REKORD IKAD U BIH... MEDO BRRRRRRRRRRUNDO NE PONASAJ SE LUDO... MEDO BRUNDO NE POSTOJI CUDO... HAHAHAHA...
CESTITKE UCESNICIMA NA OSVOJENIM NAGRADAMA ... 1. Nogo Bekir (AMK Carbon) 156,8 NOVI DRZAVNI REKORD IKAD U BIH... MEDO BRRRRRRRRRRUNDO NE PONASAJ SE LUDO... MEDO BRUNDO NE POSTOJI CUDO... HAHAHAHA...
Iceman Član 02.06.2009 #37 Fele cestitke na prvom takmicenju i rezultatu, a ti Bekire... ma ne znam jarane nemam rijeci... svaka ti cast majstore!!!
Fele cestitke na prvom takmicenju i rezultatu, a ti Bekire... ma ne znam jarane nemam rijeci... svaka ti cast majstore!!!
Samir_GTi_16v Član 02.06.2009 #38 cestitam svima Fele dobro si krenuo Bekire bez 160 necu da pricam :lol::lol::lol:
Bekir_SA Član 02.06.2009 #40 Hvala svima, i cestitke ostalim takmicarima, posebno Feletu prvo takmicenje 146,xx nije šala ...
Maha Član 04.06.2009 #42 Cestitke Fele brate Ja znam da ce to ici jos gore Bekire tebi niko netreba ti brpas na dva termlaba hahahahaha SVAKA CAST !
Cestitke Fele brate Ja znam da ce to ici jos gore Bekire tebi niko netreba ti brpas na dva termlaba hahahahaha SVAKA CAST !
Fele Putovanja.ba Administrator 04.06.2009 #43 Momci hvala jos jednom svima na cestitkama. Potrudit cemo se da ovaj rezultat ide jos gore Maha hocemol u nedjelju kafenisat? U subotu sam na ispitu
Momci hvala jos jednom svima na cestitkama. Potrudit cemo se da ovaj rezultat ide jos gore Maha hocemol u nedjelju kafenisat? U subotu sam na ispitu