KRVOLOK je napisao(la):Octane je napisao(la):Vice ce ici jako brzo , na drugoj voznji (probnoj) je isao 11.1. Niko se nije zalio na podlogu sem tebe a ne vidim da bi i ako je navodno losa mogla pretjerano uticati na bimoto auto sa cetri vuce tako da mislim da je Basta zbog volananja ili neusaglasenosti kolicine nitra na motorima na trenutak poprilicno izgubio kontrolu i odvezao vrijeme kako je odvezao. Kadett da bi isao u 10 ce morati da se jos malo preslozi sto se tice trapa a masina je vec tu.
Svi su se zalili na podlogu i ja koliko znam samo je tebi bila dobra i nikove vise.
Zalio se:
Basta,Vlada(kadett 4.2),Kostas(kadet 2.0 turbo),Mirko(corsa 2.0 gsi),Topic(astra coupe)...
ko god je vozio zalio se,samo ti plasiras pricu kako je krivudav(dzombav) i klizav asfalt bio idealan,prestani vise da me izazivas sa tom trkom i tim situacijama koje su se tu desile,ako sam ja prestao da pricam o tome,zasto se sad opet vracas na tu jebenu trku.
Idemo dalje,nema potrebe da pricamo o necemu gdje je vac sve receno,neslazemo se tu u nekim stvarima i ok,nema smisla da se o tome dalje naglaba,bilo i proslo...Treba dalje raditi,sad ce sezona,samo sto nije pocela:icon_smile:
Moram malo ,aj o asvaltu je Marko rekao da mu je extra ai Kostadinovic se nije zalio. Sezona je blizu ,sarafajte aute a sto se tice vremena davno su sva okacena na www.srcbl.com/forum:lol: