dina je napisao(la):Ne namjeravam se prepirati i pravdati ili bilo kakve cinjenice iznositi, naročito kada znam da su takmičari naši stalni više za ovu lokaciju i da se nimalo ne bune.
Ali želim naglasiti da koncepcija našeg takmičenja je nešto drugačija od vašeg, u smislu da imamo i dB Race kojem je potrebno vise mjesta i Street Style te Burn Out itd...(i vi vjerovatno imate ove discipline, ali mi prakticiramo da ih izolujemo malo od predstartnog i startnog porstora te staze).
Ko je dolazio na takmičenje zna o čemu govorim. Zbog toga smo na početku sezone naglasili da ćemo dati prdnost lokacijama kao što su piste.
U Sarajevu i Bihaću smo bili primorani da radimo na cestama iz opravdanih razloga (Bihać - radi promocije u tom djelu BiH i Sarajevo - jer ne postoji druga pogodna lokacija).
Nama je bitno z ovom slučaju da su takmičari zadovoljni, a vidim da se niko nije bunio sto smo premjestili jer su vjerovatno i oni svjesni kvaliteta staze u živinicama gdje smo ove godine već dva dobra race napravili.
muha je napisao(la):ja s tim sto sam ja bio davno tu , a 150 je bas magicna granica jelde...
i jos treba napraviti zvanicni rezultat, valjda ce biti u Zivinicama
BLACK KNIGHT je napisao(la):Iceman je napisao(la):Ma vala ako je toliki problem postala Banja Luka i ako su ga usrale vlasti sa tim medjunarodnim aerodromom u Mahovljanima jednostavno izbrisite to iz kalendara i gotovo, nema potrebe nesto organizovati na silu al eto ako bude ja dolazim sta cu moram po bodove ovako visim u zraku...
Sta ovo znaci?!
Iceman je napisao(la):BLACK KNIGHT je napisao(la):Iceman je napisao(la):Ma vala ako je toliki problem postala Banja Luka i ako su ga usrale vlasti sa tim medjunarodnim aerodromom u Mahovljanima jednostavno izbrisite to iz kalendara i gotovo, nema potrebe nesto organizovati na silu al eto ako bude ja dolazim sta cu moram po bodove ovako visim u zraku...
Sta ovo znaci?!
Pa ono sto pise, vidio si rezultate generalnog poretka prvoplasirani sam al za samo 8 bodova... tako da se moram pojaviti na ovom takmicenju.
Idem za Novi Sad u petak, u subotu je gore takmicenje i onda rano ujutro za Zivinice.
vidimo se gore, pozz
Lav je napisao(la):@retro
zar neznas da smo mi zaostali za vama banjalucanima bar 10000 godina????????
Octane je napisao(la):Lav je napisao(la):@retro
Retro je iz Laktaša
Lav je napisao(la):Octane je napisao(la):Lav je napisao(la):@retro
Retro je iz Laktaša
Jako je udaljen od BL
al nebitno odakle je. jedna stvar je kljucna. ima istu politiku (protiv gerinih trka) kao da je iz BL.
retro je napisao(la):Samo se vi trcite u tom svom brpanju! A mi ovisnici o adrenalinu cemo se trkati na ovim ne atraktivnim lokacijama npr auto put pa ovaj put sto povezuje bosnu sa ostatkom svijeta a iduce godine ko zna gdje!!!!:lol: