dina je napisao(la):Ne namjeravam se prepirati i pravdati ili bilo kakve cinjenice iznositi, naročito kada znam da su takmičari naši stalni više za ovu lokaciju i da se nimalo ne bune.
Ali želim naglasiti da koncepcija našeg takmičenja je nešto drugačija od vašeg, u smislu da imamo i dB Race kojem je potrebno vise mjesta i Street Style te Burn Out itd...(i vi vjerovatno imate ove discipline, ali mi prakticiramo da ih izolujemo malo od predstartnog i startnog porstora te staze).
Ko je dolazio na takmičenje zna o čemu govorim. Zbog toga smo na početku sezone naglasili da ćemo dati prdnost lokacijama kao što su piste.
U Sarajevu i Bihaću smo bili primorani da radimo na cestama iz opravdanih razloga (Bihać - radi promocije u tom djelu BiH i Sarajevo - jer ne postoji druga pogodna lokacija).
Nama je bitno z ovom slučaju da su takmičari zadovoljni, a vidim da se niko nije bunio sto smo premjestili jer su vjerovatno i oni svjesni kvaliteta staze u živinicama gdje smo ove godine već dva dobra race napravili.
muha je napisao(la):ja s tim sto sam ja bio davno tu , a 150 je bas magicna granica jelde...
i jos treba napraviti zvanicni rezultat, valjda ce biti u Zivinicama![]()
BLACK KNIGHT je napisao(la):Iceman je napisao(la):Ma vala ako je toliki problem postala Banja Luka i ako su ga usrale vlasti sa tim medjunarodnim aerodromom u Mahovljanima jednostavno izbrisite to iz kalendara i gotovo, nema potrebe nesto organizovati na silu al eto ako bude ja dolazim sta cu moram po bodove ovako visim u zraku...
Sta ovo znaci?!
Iceman je napisao(la):BLACK KNIGHT je napisao(la):Iceman je napisao(la):Ma vala ako je toliki problem postala Banja Luka i ako su ga usrale vlasti sa tim medjunarodnim aerodromom u Mahovljanima jednostavno izbrisite to iz kalendara i gotovo, nema potrebe nesto organizovati na silu al eto ako bude ja dolazim sta cu moram po bodove ovako visim u zraku...
Sta ovo znaci?!
Pa ono sto pise, vidio si rezultate generalnog poretka prvoplasirani sam al za samo 8 bodova... tako da se moram pojaviti na ovom takmicenju.
Idem za Novi Sad u petak, u subotu je gore takmicenje i onda rano ujutro za Zivinice.
vidimo se gore, pozz
Lav je napisao(la):@retro
zar neznas da smo mi zaostali za vama banjalucanima bar 10000 godina????????
Octane je napisao(la):Lav je napisao(la):@retro
Retro je iz Laktaša![]()
Lav je napisao(la):Octane je napisao(la):Lav je napisao(la):@retro
Retro je iz Laktaša![]()
Jako je udaljen od BL
al nebitno odakle je. jedna stvar je kljucna. ima istu politiku (protiv gerinih trka) kao da je iz BL.
retro je napisao(la):Samo se vi trcite u tom svom brpanju! A mi ovisnici o adrenalinu cemo se trkati na ovim ne atraktivnim lokacijama npr auto put pa ovaj put sto povezuje bosnu sa ostatkom svijeta a iduce godine ko zna gdje!!!!:lol: