HONEY je napisao(la):Octane je napisao(la):HONEY je napisao(la):nesto ne razumijem.. zasto nema onih smetljara sto kritikuju sad? ono mislim.. uvjek su redovni bili, dajte gospodo, zasto ste zatajili? 'ebe vas vrucina zadnjih dana ili nesto drugo?
gledam i po drugim forumima i nesto ih nema.. vjerujem da svima ovdje nedostaju, pogotovo oni tipa "znas ja ne vozim SR inace ali iznjeo bi svoje misljenje koje je uglavnom - znas organizacija nevalja itd trebalo bi uvesti xxxx pravila trebalo bi sve zabraniti bla bla"
diplomirani strucnjaci i magistri sigurnosti utrka, poslovanja, organizavanja (utrka yeah), samo vi ostanite do daljnjeg u misjoj rupi i cekajte priliku na prigovor..
odasiljem svima veliki srdacni pozdrav..
a sto se mene tice jedva se cekam prikljuciti trkama..i nacekao sam se dobro vec
Mislim da bi bilo dobro da pređeš sa riječi na djela... A šta da se komentariše više , jel 35 auta na race-u uopšte vrijedno bilo kakvog komentara???
i ja mislim da bi bilo bas dobro.. i hocu, vrlo brzo. mozes i na crtu samnom ako imas kakvih sumlji u mene
a kad se radi utrka po HR pravilniku i unosenjem svih mogucih prometnih pravila na stazu od 402 metra + jos izmisljena pravila koja cak ne vaze ni na obicnoj cesti, onda dolazi vise gledatelja?? to je onda PROFESIONALNO, ili sta?
Octane je napisao(la):HONEY je napisao(la):Octane je napisao(la):HONEY je napisao(la):nesto ne razumijem.. zasto nema onih smetljara sto kritikuju sad? ono mislim.. uvjek su redovni bili, dajte gospodo, zasto ste zatajili? 'ebe vas vrucina zadnjih dana ili nesto drugo?
gledam i po drugim forumima i nesto ih nema.. vjerujem da svima ovdje nedostaju, pogotovo oni tipa "znas ja ne vozim SR inace ali iznjeo bi svoje misljenje koje je uglavnom - znas organizacija nevalja itd trebalo bi uvesti xxxx pravila trebalo bi sve zabraniti bla bla"
diplomirani strucnjaci i magistri sigurnosti utrka, poslovanja, organizavanja (utrka yeah), samo vi ostanite do daljnjeg u misjoj rupi i cekajte priliku na prigovor..
odasiljem svima veliki srdacni pozdrav..
a sto se mene tice jedva se cekam prikljuciti trkama..i nacekao sam se dobro vec
Mislim da bi bilo dobro da pređeš sa riječi na djela... A šta da se komentariše više , jel 35 auta na race-u uopšte vrijedno bilo kakvog komentara???
i ja mislim da bi bilo bas dobro.. i hocu, vrlo brzo. mozes i na crtu samnom ako imas kakvih sumlji u mene
a kad se radi utrka po HR pravilniku i unosenjem svih mogucih prometnih pravila na stazu od 402 metra + jos izmisljena pravila koja cak ne vaze ni na obicnoj cesti, onda dolazi vise gledatelja?? to je onda PROFESIONALNO, ili sta?
Na crtu neću pošto znam koliko ideš (radio sam na raceu u Mostaru kad si vozio). A što se tiče pravila čini mi se da samo tebi smeta sigurnost i razmišljanje u smislu da ne bude belaja. npr. ako se kod mene pojaviš na race-u sa autom bez vanjskih brava teško da ćeš voziti bunio se ti ili ne!!
Alen_P je napisao(la):Koji su startni brojevi bili ? Postaviću vam vremena kvalifikacija ...
Alen_P je napisao(la):Edo, auto ti extra ide . Čestitke, a sa SM-om mislim najmanje 0,2 dole
edo_16v je napisao(la):Alen_P je napisao(la):Edo, auto ti extra ide . Čestitke, a sa SM-om mislim najmanje 0,2 dole
Hvala,
i ja kontam da bih trebao sa SM-om i slikovima skinuti Sikimin rekord 14.4 sa TEST DAY Mostar