emirEX_sa je napisao(la):
Schumi je napisao(la):
Moram priznati da se podosta slazem sa tipom
de darko ne seri bogati. koliko si ti SR-ova posjetio u toku proslih sezona. mozda dva a i to ti je puno. kad budes imao posjeta kao neki ovdje onda pricaj nesto.
do tad zacepi
Schumi je napisao(la):
Emire kad me vec vuces za jezik da ti odgovorim.Dosta mi je vise gledati kako hvalite geru i pravide dobrocinitelja od njega a prije ste drugu pjesmu pjevali.Nemoj da sada trazimo starije teme da se vidi kako su carbonci prije komentarisali ovaj cup i geru samog,a kako sada komentarisu jer suradjuju s njim i to svi vide,niko nije slijep.To je samo realnost,i ko kaze da si ti ekspert ako posjetis dvije utrke vise od mene?
Ma ja buraz od tebe imam vise radnog staza a i vozackog i dosta predjenih km i dosta posjecenih SR-ova i svega ostalog, a AMK Carbon ne uzimaj u usta jer mi kao klub nemamo nista sa organizaciom 402 takmicenja nego nam je povjeren dB a imamo dovoljno takmicara na trkama ubrzanja koji su i prosle a i ove sezone imati veoma zapazene rezultate.
Schumi je napisao(la):
Kako ljudi u Banja Luci i Mostaru naprave trke na koje niko nema prituzbi,hvale ih cak i iz susjednih zemalja,niko se ne pita kako ti momci naprave sve extra,a kad ''gera'' pravi onda se kaze eeee valja to napraviti,nije to lako uzmite vi praviti bla bla..
Ti bujrum zapucaj u Banja Luku ili Mostar na SR kad budu, ali cekaj malo do tamo ne mozes trolom a ni tramvajem
Schumi je napisao(la):
I da li cu posjecivati i te dvije utrke godisnje kao sto kazes veoma je upitno dok je ovakva situacija,glupo je bezveze trositi pare dok se ode,udje,jos dok sta pojedes i popijes i jos se vratis kuci razocaran.Mozda se takmicarima i isplati ne znam..
nije buraz sve ni u novcu. poseban je osjecaj kad se ti ili neko tvoj pojavi tamo i jos ako se poslije popnes na postolje ma to je neopisiv osjecaj. znam iz iskustva zato ti i govorim.