Stravicna R8 nesreca

Stravicna R8 nesreca

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
RE: Stravicna  R8 nesreca

@tibor987 nemoj mi samo rec da se ti vezes i da nikad u zivotu nisi potego auto velkom brzinom pri ne prilagodjenim uslovima......

meni se to cesto desava a ne vezem se.... ko i 90 % sofera u BiH
i zato ne serite djaba jer ne zna se sta sutra dan donosi....

Član
HuKa je napisao(la):
@tibor987 nemoj mi samo rec da se ti vezes i da nikad u zivotu nisi potego auto velkom brzinom pri ne prilagodjenim uslovima......

Vezen se uvijek, ali bas uvijek, cak ako treba samo auto pomjeriti par metara jer mi ej to preslo u naviku, i osjecam se "gol" bez pojasa....a po kisi nisam nikad potegao preko 80 magistralama...ne hajvanim jer volim svoje auto, a jos vise svoj zivot, tako da mi je uvijek na pameti to....;)

tibor987 je napisao(la):
HuKa je napisao(la):

Vezen se uvijek, ali bas uvijek, cak ako treba samo auto pomjeriti par metara jer mi ej to preslo u naviku, i osjecam se "gol" bez pojasa....a po kisi nisam nikad potegao preko 80 magistralama...ne hajvanim jer volim svoje auto, a jos vise svoj zivot, tako da mi je uvijek na pameti to....;)
pametno...svi mi nekad ne razmisljamo na cesti dovoljno ali treba u svemu imati granicu...
R.I.P. ali ovaj je izgleda mislio da je svemocan ako vozi ovakvo auto:icon_rolleyes:svako auto ima svoje granice do kojih moze izdrzati

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.