Stravicna R8 nesreca

Stravicna R8 nesreca

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
r8-crash-17-11-07.jpg

27-godisnji vozac iz Gummersbach, izgubio je kontrolu nad vozilom, za vrijeme velikog nevrjemena.Nazalos NIJE BIO SVEZAN POJASOM i proglasen je MRTVIM na licu mjesta. Policija navodi da je vozilo naletjelo velikom brzinom na dionicu puta koja je bila prekrivena vodom, te se "odiglo" od zemlje (aquaplan) i udarilo u centralnu barijeru, ostavivsi vozaca mrtvim na licu mjesta.

r8-crash2-17-11-07.jpg

r8-crash3-17-11-07.jpg

Član
RE: Stravicna  R8 nesreca

SAm si ej vozac kriv sto je mutav, u ovom slucaju zali Boze auta....

Član

Svakom se to moze dogodit....Boze zali covjeka... zivot se ne moze kupit, a auto ko auto... sranje u bojama... koje mozes kupit..

edo

Član

šteta,ode život,ali mene interesuje,gdje če ove felge završiti???

Član
HuKa je napisao(la):
Svakom se to moze dogodit....Boze zali covjeka... zivot se ne moze kupit, a auto ko auto... sranje u bojama... koje mozes kupit..

Sta se moze desiti ? da ide pretjeranom brzinom, neprilagodjenom vremenskim uvjetima a da se ne veze ? :icon_confused:

To se samo budalama moze desiti, barem sve tri dobitne kombinacije...

Dobro pa nije pokupio jo nekoga i odnio ga u smrt sa sobom....

Član

hoces kupit takvo auto,a da ostanes ziv nakon sudara ,ocigledno ne ide

Član

Astra je napisao(la):
hoces kupit takvo auto,a da ostanes ziv nakon sudara ,ocigledno ne ide

S obzirom na sveukupni izgled auta/kokpita, cak je i sajba citava itd. mislim da se mogao izvuci iz ovoga da se vezao

Član

e to je kad das papku auto...pa dje ce po takvim vremenskim uslovima tako vozit...aquaplaning je ja mislim nesto najgore sto moze naletit u trenutku, gore od leda...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.