Stravican udes na brcanskoj malti ...

Stravican udes na brcanskoj malti ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo decki upravo slikano... Ko je kriv nemam pojma, znam samo da je fiesta udarila u golfa nakon cega je golf zavrsio u banderi. Neznam tacno kolko je osoba sjedilo u golfu, al dvije osobe iz golfa su sigurno prevedene u bolnicu. koliko su te osobe povrijedjene stvarno neznam, al sam poprilicno siguran da je suvozac dobio visestoki prijelom obje noge, a za dalje nisam siguran. Evo i slike i sam jos nesto NEDO BOG NIKOM PA NI NAJVECEM DUSHMANU ...

Početnik
yebem ti tuzlu i bandere
pa shta su te bandere pobile naroda po tuzli to nije normalno
ja neznam shto ih ne pocupaju ... maltene svaki motorista sto je pogino (osim onog sto je u bus opalio) je zavrshio na banderi ... onaj malac na skuteru pretprosle sezone u banderu dole kod irca ... auta ... pa onaj jusuf barchic ... treba to pochupat

Član
nije fiesta nego starlet, i golf je isao kroz crvena jos od crvenih sedam, i zvekno u toyotu

Član
cuj pocupat bandere,svugdje u svijetu imaju bandere samo svijet je civlizovaniji pa ne divlja puno po cestama i ne zavrsi na banderi,treba bit rasvjeta eh sad napravit je da je neko ne skine sa autom to bi bilo tesko.
et vidis naidje tako neka budala i kroz crveno fura i skine te...ubije te ko zeKa
ccc
hajd valjda im nije nista ozbiljno bilo

Član
ma joj ba ljudi golf s vozaceve strane ne izgleda nesto posebno sjeban, al zato sa suvozaceve je skroz smotan al skroz. Bandera je napravila rupu od vrata suvozacevih pa gotov do mjenjaca. ma joj ba nedo bog nikom majke mi. nemate pojma kolko se ja jezim od ovakvih stvari to nije normalno.

Član
To jest. Ovaj u Toyoti nit kriv, nit duzan, a sec duze, tj metar i po naprijed, i golfinjo bi ga zvizno pravo po vratima.

Član
pa tako je i Aladin s Passatom...samo sto je on izbjego da ne udari u auto, pa izvalio banderu, semafor i zavrsio u drvecu u skolskom dvoristu skole Jala...sreca pa mu nije nista bilo...a nije imao polozeno..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.