stilo JTD?

stilo JTD?

Član
eh interesuje me znaci sljedece, neko je od vas u mojoj temi od brava pitao hocu li to stila uzimati i stvarno mi je bio u zadnjem planu ali na kraju kad sam probavao i megana i 307-micu stilo mi je od njih najbbolji po svemu, i cijeni i svemu, odlucio sam uzimati stila i nasao sam ih par, eh sad isao sam gledati jedan u zenicu i ima 85kw tj 115ks u pitanju je znaci JTD, iii sutra bi trebao ic u banja luku gledat isto stila ali JTD neki motor s 59kw tj nekih 80ks.. kakva je razlika u toj snazi, vidim da su motori skoro isti, imaju naravno turbo ofo ono, jeli ovaj od manje ks ima nekih mana ili? jer nebi da odem pazarim auto i pokajem se.

Član
po meni je bolje s manje, posto je i sestra tek polozila a i ona ce vozati auto pa mi po tome vise odgovara ovaj s manje konja, ali ako kod njega ima nekih mana koje nema kod ovog od 115ks da bjezim od njega..

Član
Mislim da nema veze snaga stim sto je neko tek polozio ako ce ona brzo vozit to moze sa obadva samo sto joj je laske sa ovim 115ks. Ako ce se pridrzavat pravila isto joj je ;)

Član
nebitna je u ovome uoppste brzina, vuca ofo ono, interesuju me dijelovi, koji je bolji po odrzavanju, koji je s vise mana itd..

Član
rece ti neces vise Talijana :lol: ne uzimaj tog od 59KW ne zato sto ne valja nego sto je slab, a kakve veze ima sto je tek polozilla :/ uzmi ovog od 85KW neces se pokajati ;)

Član
Nema tu neke razlike odrzavanja,jer isti motor samo nema intercooler taj od 59kw i nije ista turbina! U svakom slucaju bolje uzmi od 85kw! Najbolje ga nosi taj motor,po mom subjektivnom misljenju! ;)

Član
ipak si prihvatio sugestiju :cool:
85 kw samo ,dokazan motor... stilo nije lagan auto tako da taj s 59kw konja je veci rizik voziti nego ovaj sa 115 , posebno kod preticanja....a potrosnja ovog od 85kw je 5-7 litara otprilike, taj 59 ne trosi sigurno manje, mozda samo vise :cool:
sestra nek ne pije i vozi i bice dobro :D

Član
Oba motora su jako dobra i izdrzljiva, sto se do sada 1000 puta dokazalo. Ne znam coveka koji je na jtd-u radio generalnu, a znam ih puno sto ih voze, jos plus svi uvezeni iz Italije(ko zna koliko su presli i kako su odrzavani). Ja bih na tvom mestu uzeo taj od 115ks, imao je drug i prodao ga pre par dana, sluzio ga je fenomenalno ulaganja za 2 godine tako reci nije ni imao osim nosaca motora. Auto ide mnogo dobro, a pri tom trosi skromno, stvarno za preporuku;) P.S. Naravno pricam o modelu sa 3v, ova dva druga modela su 5 x ruznija...

Član
Kod mene je 1.9JTD 115hp i samo pohvale za motor.
Sitnice koje znaju zezati su EGR ventil (zaplombira se za 20-30km kod majstora i rijesen problem) kao i tremostat motora (10OKM).U sustini motor je besprjekoran , odlicno prima gas vec od niskih obrtaja.Samo redovno mjenjaj ulje (preporucio bih seleniu 5w-40 ili 10w40 turbo dizel).Trosi od 5l do 8l zimi kad je hladan auto a niske temperature.

Član
Bravo 16v je napisao(la):
Nema tu neke razlike odrzavanja,jer isti motor samo nema intercooler taj od 59kw i nije ista turbina! U svakom slucaju bolje uzmi od 85kw! Najbolje ga nosi taj motor,po mom subjektivnom misljenju! ;)
Ne bih se bas slozio:D Koji god da uzmes neces pogrijesiti ako povedes kakvog dobrog mehanicara ili nekoga ko stila zna u dusu ko ga je vozao duze vrijeme mislim da nije za tebe auto od 150ps ipak to treba znat se suzdrzati govorim od sebe.
Mjera je od 115ks ili jos bolje imas verzija od 100ks too ti je taman.cak mislim da je to i multijet motor(ali su malo rijedji)za njega je ja mislim jeftinija rega nego za onoga od 115ks.
Racunaj s time da je vecina stila sto se uvozi groblje i da nece ici bas kako su isli novi i da ces imati ulaganja u njima ne znam koliko mislis dati za stila i ubaci nam linkove pa ti mozemo malo bolje reci nase misljenje a opet tvoja je finalna odluka.
ja kad sam svoga uzimao znao sam sta sve treba raditi i kakvo je stanje odma mi covjek rekao meni odgovaralo i pazarili.Imas u auto kuci sehro nekih auta pa baci oko i na nju.;)
P.s znas ili si vec cuo da stilo ima onih kvarova koji ne postoje i problema koji se sami popravljaju tako da znaj da ti nece nikada biti dosadno al sve su to sitnice.

Član
Sto nisi vidio alfu 147 JTD one su 105 konja ;)
Extra dizajn , brdo opreme a nisu skupe :icon_smile:

Meni i bolja od stila ;)