M_iKy Član 08.12.2011 #61 ZEKO_na_BaterijE je napisao(la): Miky jel ti to meni ?? Kliknite za proširenje... jeste:icon_biggrin:
ZEKO_na_BaterijE je napisao(la): Miky jel ti to meni ?? Kliknite za proširenje... jeste:icon_biggrin:
ZEKO_na_BaterijE Član 08.12.2011 #62 M_iKy je napisao(la): ZEKO_na_BaterijE je napisao(la): Miky jel ti to meni ?? Kliknite za proširenje... jeste:icon_biggrin: Kliknite za proširenje... ma ne trebameni sad nesto' ovaj lav ima radnju ' nije ni on garant jeftin ja to onak pitam ovog tvrdoglavog' ne znam ni dje bi je stavio HAHAH
M_iKy je napisao(la): ZEKO_na_BaterijE je napisao(la): Miky jel ti to meni ?? Kliknite za proširenje... jeste:icon_biggrin: Kliknite za proširenje... ma ne trebameni sad nesto' ovaj lav ima radnju ' nije ni on garant jeftin ja to onak pitam ovog tvrdoglavog' ne znam ni dje bi je stavio HAHAH
dacke_golf_II Član 12.12.2011 #63 ima li kakva dobra naljepnica za fiat bravo.....da je nalipim priko zadnje sajbe...ili bilo sto samo da je vezano uz fiat...hvala unaprijed
ima li kakva dobra naljepnica za fiat bravo.....da je nalipim priko zadnje sajbe...ili bilo sto samo da je vezano uz fiat...hvala unaprijed
dacke_golf_II Član 16.12.2011 #65 nije valjda da nema kakva ljepa naljepnica za fijata bravo...((((((((((
Jurke Član 28.01.2012 #68 Evo i od mene... Uploaded with ImageShack.us Ova mi nije bas nesto ispala,treba je doradit.. Uploaded with ImageShack.us
Evo i od mene... Uploaded with ImageShack.us Ova mi nije bas nesto ispala,treba je doradit.. Uploaded with ImageShack.us
Kralja1992 Član 31.01.2012 #70 bi li se mogla riješit ikakva naljepnica za vectru A?? no fat chicks il nešt takvo :icon_question: za šajbu... bio bih zahvalan do groba :icon_smile:
bi li se mogla riješit ikakva naljepnica za vectru A?? no fat chicks il nešt takvo :icon_question: za šajbu... bio bih zahvalan do groba :icon_smile:
__minel__ Član 01.02.2012 #75 evo na fiat bravo-u kako sam ja uradio..neko je trazio... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
evo na fiat bravo-u kako sam ja uradio..neko je trazio... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us